Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie jestem optymistką

Teraz widzę że trudno już będzie kogoś poznać

Polecane posty

Gość hahahehe
"Owszem jak juz kogoś poznaje to jest albo z wykształceniem podstawowym lub srednim, raczej w wiekszosci przypadków to pierwsze" aha czyli osoba z wyksztalceniem srednim nie jest warta ciebie ? jestes zalosna, nic dziwnego ze jestes sama...

Gość zdziszek
czy to, ze ktos ma np srednie wyksztalcenie to znaczy ze nie posiada wartosci? beznadzieja szukaj dalej ty primitywna kobieto, powoli trace wiare w ten swiat:( ....

Gość PokoLokoGangster
moses --> w Rzeszowie to najlepszy jest pomnik , obok którego małolaty rozbijają się na deskach. Wiem bo bardzo często jestem w tym mieście. Nawet jutro będę hehe. Natomiast ja autorkę doskonale rozumiem bo sam mam 28 lat i wiem , że z wiekiem będzie coraz trudniej poznać kogoś interesującego i takiego niestraszącego wyglądem. A jeśli jesteś nieśmiały i nigdy nie byłeś w żadnym związku tak jak w moim przypadku to już w ogóle tragedia. Ja już teraz planuję życie w pojedynkę bo na poznanie kogoś dla kogo będą też inne wartości niż pieniądze to pewnie nie mam szans. Tak więc wielu będzie się starać , ale nie każdemu będzie dane. Pozdrawiam