Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaa679

serio takie kobiety są sexy?

Polecane posty

Gość kaskaa679

czytałam pewien artykuł na kafeteri, wypowiedz jednej kobiety, która pisała, że kobiety palące są uważane za pewniejsze siebie i bardziej sexy serio? ja np nie palę bo nie chcę sobie szkodzić, śmierdzieć, być uzależniona od rzeczy i czy to brak pewności siebie? he ciekawe

Gość Nikt mnie nigdy nie Pokocha
Trzeba to robić z elokwencją;) Ja też nie pale.

Gość dr Lubońska
chyba żartujesz; tylko nielicznym kobietom palenie dodaje uroku np. Beata Tyszkiewicz - jej pasuje:) natomiast jak widzę nastolatki wałęsające się z papierosem po ulicy to bierze mnie obrzydzenie:O nie wiem czy są pewne siebie, ale na pewno nie bardziej sexi, zero klasy ... ogólnie papierosy sa fuj...

Wklej linka ;) "kobiety palące są uważane za pewniejsze siebie i bardziej sexy" A nie jest odwrotnie? że same się za takie uznajemy z papierosem w ręku? Papieros dodaje nam pewności, jest takim "dopełnieniem" naszego wizerunku (Allen Carr o tym pisał). Sama paliłam przez kilka lat i z tego co zauważyłam to zawsze sięgałam po papierosa w sytuacji, gdy czułam się niepewnie - nie chodzi tu bynajmniej tylko o sytuacje damsko - męskie :P dodawał mi papieros "odwagi", w ten sposób może ta moja pozorna pewność siebie była bardziej widoczna dla otoczenia...