Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość what a story

co robicie w ten sobotni wieczór ???

Polecane posty

Gość what a story

ja jak zwykle będe marnował czas siedząć przed kompem i oglądając jakieś filmy :o a gablota stoi w garażu [zły] tak sobie myślę... kutvva no co za beznadziejny człek jestem :o zamiast ruszyć dupę z domu iść na jakieś party ;) klubu, baru, gdziekolwiek.... marny ze mnie rozmówca, i chyba z tego powodu zupełnie straciłem wiarę w siebie i w to że uda mi się kogoś poznać :( najbardziej dołuje mnie to, iż wiem że nigdy nie uda mi się byc kim chciałbym być i zrealizować swoich marzeń :( :o [cześć]

no ja mecz oglądam....3:0 dla Lecha :D a Ty odpalaj brykę i w kierunku city...nie siedz tak sam....

Gość motylekk
użalasz si nad sobą?

Gość dr Lubońska
a ja w ciebie wierzę:) pokaż na co cię stać... :classic_cool:

ja miałam isc z moim narzeczonym na koncert ale mi sie nie chce powiedzialam,zeby szedl sam ja sobie obejrze film, napije sie herbaty, pobawie z kotem zrelaksuje sie, słodkie lenistwo

Dokończe pranie i sprzątanie, potem może będę dalej czytać książkę, no i na necie pewnie posiedzę.

Gość what a story
czy użalam się nad sobą ? hmm i tak i nie... cholernie mi smutno po prostu :( chciałbym gdzies wyskoczyć poznać jakichs nowych ludziów ;) bawić sie i szaleć, ale wiem że nie ma to i tak sensu :o oczywiście siedzenie przed kompem również nic mi nie daje, ale mimo wszystko zawsze jak się zastanawiam co zrobić w wolnym czasie wybieram neta :o świadomość tego że czas leci a ja tkwię przed ekranem mnie dobija :( a czas spędzony przed kompem mija baaarrrdzoo szybko....

Gość mrofeczkaaaa
a ja dzis spedze wieczor w lozeczku z chlopakiem i poogladamy sobie jakis film, ja nie mam sil na nic siedze dzis caly dzien w pracy do 20:O

Gość dr Lubońska
dlaczego uważasz, że nie ma to sensu? nikt za ciebie nie przeżyje życia :)

Gość thaisse80
ja ten wieczor spedze w domu z mezem i nasza coreczka:))

Gość what a story
dr Lubońska dlaczego uważasz, że nie ma to sensu? nikt za ciebie nie przeżyje życia :) otóż dlatego, że wszystkie takie moje "wypady na miasto" kończyły się tym, że chodziłem bez celu ulicami a moim jedynym towarzyszem był mój cień :o do nikogo nie zagadam, tańczyć nie umię więc do klubów nawet nie wchodzę bo nie mam zamiaru robić za podporę dla ścian, ymm alkoholu nie lubię i nie palę więc wchodzenie do barów i pubów również nie wchodzi w grę :(

Gość kkwk
Jakbym czytal siebie :D :o tak wiec moge Ci podac reke 🖐️ :/

Gość tyyyy
znajdz sobie dziewczyne we dwoje razniej;)

Gość what a story
tak znajdź sobie dziewczynę :D myślisz że nie chciałbym ?! problem w tym, że nawet blachary nie jestem w stanie wyrwać :o a na normalną dziewczynę to nawet nie liczę że mam jakiekolwiek szanse :( ot uroki bycia introwertykiem :(

Gość Jevco
Widzę, że poza mną kolejny introwertyk siedzi w domu :P Wstawiłem pranie, w tym czasie wyciskałem na sztandze. Teraz czekam, aż pralka wypierze, ugotuję się ryż i pierś z kurczaka podgrzeje, aby dostarczyć węglowodany i białko. Z domu nie wyjdę, bo rzucam palenie i jakikolwiek alkohol uruchamia w moim mózgu chęć na papierosa. A jem dużo, bo kafeteria zmieniła mój światopogląd i dowiedziałem się, że kobiety nie lubią chudzielców . Aktualnie 24 l / 185 cm / 70 kg -> cel : min. 80 kg :)

Gość I hope I will die soon
w tej chwili słucham A State of Trance 455 ;)

Jevco- to ty chudzina :( 70kg :D zdrowo z 10kg powinienes przytyc;p omg.. ja waze 67kg a mam 170cm.. i nie narzekam, faceci tez ;)

Gość ona23lat
Czemu twierdzisz ze nie spelnisz marzen? Jakie masz marzenia?

Gość przeciętniak23
dzisiaj cały dzień myśle jaki jestem do dupy i tylko utwierdzam sie w tym przekonianiu niestety.

Gość Nikt mnie nigdy nie Pokocha
Wyżalam się na forach:D niestety niewiem ile jeszcze sobót będę musiała na to poświęcić, żeby wyżalić się do końca.

Gość motylekk
nie ma co się łamać, dziś w domu a jutro na spacer, od czegoś trzeba zacząć

Gość szczeradziewczyna
pisze popierdolona prace mgr i kurwa nic napisac nie potrafie...kurwa nawet wstepu nie moge napisac ide sie zabic:O a moj facet siedzi ze swoja kumpela z roku bo u niego co 2 weekend nocujebo jest przyjezdna:O miałam isc na impreze a wybrałam pisanie pracy:O

Gość przeciętniak23
i co mam chodzić w kółko po parku sam i patrzeć sie na innych ludzi spacerujących w parach i zazdrościć im ? nie widze w tym sensu, strata czasu w moim przypadku...

Gość takaanieinna
u mnie też cały dzień do dupy, z mężem kłótnia, synek marudzi, ledwo żyję..

Gość takaanieinna
do tego wykończyła mnie praca, do 15 w robocie w sobotę, potem do domu sru obiad, bawić się z synkiem, mąż jakiś nie w humorze i tak minął dzień.. a wieczór nie lepszy

Gość motylekk
jeśli spacer uważasz stratą czasu to kiepsko spacer potrafi byc przyjemny nawet solo:)

a ja leze w lozku z laptopem, wypilam dwa drinki i przegladam neta , slucham muzyki i udzielam sie na forum ;)

Gość ghh
;(((