Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość what a story

co robicie w ten sobotni wieczór ???

Polecane posty

Gość ghh
siedzę sama i rozmyślam co dalej... jedno dziecko śpi już , drugie usypia, Mój szanowny małżonek poszedł się odstresować z kumplem po 3 browcach wypitych w domu, czyli się po prostu uwalić. Ciekawe kiedy ja się odstresuje.

Gość bkdjdjddd
sie najeblam i ide zaraz spac

Gość ghh
normalnie czarna rozpacz mnie dopadła..... od dłuższego czasu jest w związku do d......,ale dzisiaj to chyba juz gwóźdź do trumny.

Gość ghh
Tez bym się napiła ale nie pije ,,,,no herbatkę z cytryna tak ... Co za urocza sobota.

What a story a skad jestes? Ja dzisiaj wyłączyłam telefon i chcę być sama, znaczy chciałam pierwsze kilka godzin teraz już mi się smutno zaczyna robić :/

Gość ghh
małopolska , ale co to ma za znaczenie i tak niańcze maluchy , zreszta przez cały tydzień. Taka jestem zła że szok, a męża to za jaja mam ochotę powiesić.. Będzie miał post 100 dniowy ....burak jeden ide herbatkę sobie zrobić

Gość daisy88
a ja idę na imprezę do znajomej.... niby sie cieszę ale wiem , że to nie będzie to samo bez niego :( i męczą mnie juz te same pytania " skąd jesteś, jak długo, bla bla gdzie studiujesz" :/

Gość ona23lat
A ja poprawiam sprawozdanie. A moglam byc na imprezie. Ale cos stwierdzilam ze jedna na tydzien wystarczy. Pozdrawiam wszystkich 'domowników' w ten 'piekny' wieczor.

ja wróciłam od chłopaka, teraz siedzę, popijam kawę rozpuszczalną i jem lody :D właściwie już zjadłam. i też nie chodzę na imprezy, jakoś się do tego przyzwyczaiłam ...

farbowana liscia - czym sie dołujesz?

a generalnie dni takie jakieś...no i kłopoty zawsze jakieś są:( ....praca i w ogóle.....wkurza mnie ,że nie potrafię się nie przejmować...

Gość smutnaa edyttkaaa
A mi jest cholernie smutno i zle.Umowilam sie z moim ale oczyswiscie nie dotarl domnie.A mialisc podlaczyc glosniki w samochodzie i troszke w nim pogrzebac to bylo o 16.A jutro mielismy jechac na wycieczke.I niewiem co teraz.

Gość ona23lat
Poza sprawozdaniem to siedze i mysle. Nie chcialam sie do tego przyznac nawet przed soba, ale nie moge przestac myslec, ze on jest daleko i w dodatku na imprezie. Nie spodziewalam sie ze bede zazdrosna. Ale jestem.

Gość what a story
sanwitalia What a story a skad jestes? Ja dzisiaj wyłączyłam telefon i chcę być sama, znaczy chciałam pierwsze kilka godzin teraz już mi się smutno zaczyna robić :/ witaj :) z małopolski jestem ;) btw :) hehe nie spodziewałem się tylu postów :D prawie jak twitter :classic_cool:

Gość ona23lat
Autorze to co z tym marzeniami?

edytka -co znaczy "nie dotarł" ? :O wykręcił się? liscia - to chyba dobrze, ze sie nie przejmujesz? :) ja sie przejmuje i to za bardzo.

Gość alicja-----
ja mam podobny problem, wiec doskonale cie rozumiem;) szkoda ze nie jestes z wielkopolski hehe ;)

Gość smutnaa edyttkaaa
Nie przyszedl sobie tak poprostu.I nawet nic nie napisal ani nie zadzwonil.Jestem wsciekla.

a moze cos mu sie stalo? :(

a szkoda bo ja z wielkopolski :) a szkoda bo bym sobie z kimś pogadała, z kimś kto mnie nie zna i nie będzie próbował ocenić , tylko że na żywo mi lepiej mówię od razu to co myślę a jak piszę to się hamuję , wolę rozmawiać w cztery oczy

czytam czytam i az sie wierzyc nie chce ile ludzi ma dzisiaj ma dola , moze to przesilenie wiosenne albo pogoda co?

Gość smutnaa edyttkaaa
Kupil sobie wczoraj samochod Wczoraj byl normalnie zostal na noc.Oblewalismy samochod.A dzis juz cisza.Jestem zla

Gość what a story
ona23lat Autorze to co z tym marzeniami? większość z nich jest zbyt nierealna by mogły się kiedykolwiek spełnić :( no chyba że bym wygrał w lotto z 20mln :D a konkretnie jakie to... zbyt dużo pisania by je opisać, zresztą one siedzą głęboko w mojej głowie ;) i ciężko by mi je było opisac by przedstawić o co chodzi :D wiem że brzmi to na dośc pokręcone :D i chyba takie jest :classic_cool: z takich realniejszych, to chciałbym mieć paru PRAWDZIWYCH znajomych, którzy by mnie rozumieli i akceptowali jakim jestem, z którymi mógłbym fajnie spędzać czas ;) być hmm całkowitym przeciwieństwem mojej osoby... czuć się szczęśliwym...

Gość ona23lat
Wiesz proponuje zacząć od drobnych marzeń. Stopniowo je realizuje. A co do znajomych to niestety jest różnie. Sama wiem jak jest. Ale na prawde da się takich znaleźć. Choćby takich wirtualnych na początek. Na pewno jest coś co Ci się w Tobie podoba. Niekóre rzeczy czasem warto zmienić, ale na pewno nie wszystko.