Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nick Nick Nick

Czy można zabezpieczyć się 2 gumkami jednocześnie ?

Polecane posty

Gość Nick Nick Nick

Jak w temacie, tyle się słyszy o pękających prezerwatywach.

Gość bo ja wiem
a taka prezerwatywa założona jedna na drugą nie będzie się łatwo zsuwać? Może zamiast dwóch gumek np. tabletki i gumki jeśli bardzo się boicie?

Gość NIck Nick Nick
Nie, żadnej chemii. Tylko gumki wchodza w rachubę. Może by je na końcu jakoś złączyć żeby się nie zsuwały ?

Gość bo ja wiem
złączyć??? niby jak??? nie żartuj. a tak poza ty to rób co chcesz. kupuj dobre gumki np. unimil czy durex wtedy mniejsza szansa, że pękną, ale gumki i tak są zawodne. ja mam dziecko z gumki. chociaż lepsze to niż żadne zabezpieczenie.

Gość Nick Nick Nick
Wygląda to wszystko nie za różowo. Ktoś kiedyś mądrze powiedział, że sex jest jak skok na bungee. W obydwu przypadkach gdy pęknie guma ktoś ma przechlapane :( Jak się nad tym tak zastanowić to już lepiej ślubować celibat.

Gość liljawodna
mozna

Gość NIck Nick Nick
To jak to końcu jest ? Można, nie można ? Poważnie pytam.

Gość gosc434
tak czy inaczej nie ma 100% skutecznej metody antykoncepcyjnej, więc decydując się na współżycie zawsze trzeba mieć świadomość możliwych konsekwencji.

Gość Nick Nick Nick
Jak to nie ma 100% ? Jakie jest prawdopodobieństwo, że przy 2 gumkach pękną obydwie ? Jak trzeba by bolcować i w co żeby to sie stało ? Wogóle to producenci powinni dawać gwarancję, że w przypadku pęknięcia ich wyrobu pokrywają koszty utrzymania (dożywotnia renta) przypadkowo powstałego życia :D

Gość gosc434
mogą się wzajemnie uszkodzić (co to w ogóle za pomysł - może 5 sobie nałóż :P ), mogą też po prostu się zsunąć. 100% pewność właściwie daje CI jedynie prawidłowo wyznaczona III faza w metodach NPR - z naciskiem na PRAWIDŁOWO :]

Gość NIck NIck Nick
Ehh, ten sex. Tylko strach i loteria dla chwili przyjemności ;) Chyba jednak ślubuje celibat :( Albo może dać się wykastrować ?

Gość gosc434
tylko upewnij się, że zabieg przebiegł prawidłowo, by nie było później niespodzianek ;p;p;p

Gość Czytalam gdzies,
ze dwie na raz to wlasnie jesszcze gorsze ryzyko, bo obie ocieraja sie o siebie i moga peknac. Ze lepiej jedna, niz dwie. Niech twoja kobieta zapyta gina o wkladke Mirena, skoro nie chcecie chemii, a gumki sa zawodne.

Gość NIck Nick Nick
Najwyżej zostanę śpiewakiem operowym bez jajek :D A na serio, są może jakieś bezpieczne środki plemnikobójcze dla facetów ?

Gość Czytalam gdzies,
ze same srodki plemnikobojcze nie sa tak efektywne, ze lepiej laczyc je z gumkami. DLaczego nie chcecie tabletek? Dlaczego nie postarac sie o wkladke? Twoja laska boi sie ginekologa, czy jak?

Gość 2 gumki naraz
to raczej niezbyt mądre..ludzie nieraz latami używają gumek i nic a nie raz wpadniesz po 2,3 razie. a miał ktoś kiedyś tak,że po stosunku wacek zmalał i gumka została w środku w pochwie?:D

Gość Latex Condom
A jakie moga być właściwie przyczyny pęknięcia prezerwatywy podczas stosunku ?

Gość kaatrin2
Mam dziecko z pękniętej prezerwatywy.Nie polecam.