Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barchanowe gacie w grochy

czy frytki o tej porze to przegięcie?

Polecane posty

Gość ale bym zjadła....

Gość zaqwsxcderfv
a tak na serio- lepiej sie spi kiedy zoladek nie jest najedzony bo wtedy skupia sie na trawieniu a nie na odpoczynku:) heh no ale zycze smacznego;p

aha sam chcesz sobie ugotowac. jak tak to jak najbardziej. no i co moze wkurzyc sasiadow ,zapach nie przenika a halas maly jest

Gość o jezu zazdroszcze juz...

Narobisz sąsiadom ochoty i wiesz jak to się skończy...zapukają pod pretekstem potrzeby soli...i...bezczelnie wproszą się na frytki:)):D

Gość zaqwsxcderfv
nooo hehe a wtedy bedziesz musial nasmazyc nie jedma patelnie bo wszyscy sie do ciebie zleca;D

eeeeeee tam...ja wcinam ciacha...kanapkę z pastą jajeczną i obiecuje sobie,ze od poniedziałku...sie wezme za boczki :D mamy weekend ;D nakarm głoda :D

Diabollica27 te diety "od poniedziałku' i "od jutra" zazwyczaj kończą się dodatkowym kilogramkiem:D

wiecie jak sie musze nagimnastykowac ,zeby wcisnac moje rurki??? taaa ja zawsze od poniedziałku tylko ten poniedziałek cos nie nadchodzi...:O :D allle ćwiczę słabą silną wolę...poniedziałek kolejny z serii nadchodzi...:D co do posta"diabollica - co to za ksiazka z napisem polska na tym zdjeciu?" -jestem po Martini...mow do mnie prosze wyraźnie :D nie czaję o co kaman :D

piepshone frytki???:O aha:O to ja zamawiam kebaba podwojnego z wiieeelkaąą ilością sosu :D do tego Mirinde...ciepłe lody,białą bomboladę aaa i martini odstawiam bo sie ululałam :O:D