Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody'92..

macie chwilę na wypoweidź? xD

Polecane posty

Gość Młody'92..

mam takie pytanie do Was.. czy dziewczyny lubią jak chłopak się stara..jak podchodzi do tego na poważnie-bycia razem.. mi się wydaje że mam kiepski charakter-poważnie podchodzę do bycia razem,czasami wydaje mi się że jestem jak jakiś stary dziad sprzed wojny który mówi takie "teksty"..nikt z moich znajomych taki nie jest i mi się wydaje że jakiś inny jestem.. im chodzi żeby "..." dziewczynę a dlaczego ja taki nie jestem;( mi się wydaje że jakiś dziwny jestem: te słowa spojrzenia jakieś przytulania taka opiekuńczość.. kurde ja mam 18 lat a mi się wydaje ze jak jakiś po 30stce się zachowuje.. charakter na minus co...

Nigdy się nie zmieniaj, nawet jak ją już "..." :)

Gość limoniadowa
bardzo fajne cechy posiadasz, obyś tylko ich nie zatracił:)

Gość edytabe
SUPER:)

Gość KAJUUUUUUUUUUUS
jestes zajebisty:) a jesli jakas dziewczyna cie nie chce z tego powodu to swiadczy tylko i wylacznie o tym ze jest kretynka :) ale kiedys napewno trafisz na tak ktora doceni twoj fajny charakter :)

Gość limoniadowa
i ci po 30-tce wcale się tak nie zachowują:)

Dżentelmeni na początku mają pod górkę, bo koledzy coś gadają ale mówię Ci, jak zobaczą, że dziewczyny lgną do Ciebie przez Twoje dobre wychowanie, to zaczną robić to samo :)

Gość Młody'92..
tu nie chodzi o moje wychowanie bo gdybym miał być jak mój ojciec to bym teraz stał pod drzewem z piwem..z tego powodu nie tykam w cale alkoholu-nie chce być taki.nie pije,nie palę i innych używek też nie biorę... i ktoś powiedział coś takiego nie zmieniaj się nawet jak już ją.... ... dla mnie jest najważniejsze uczucie żeby być przy kimś i wgl...a seks nie jest najważniejszy nigdy tylko dal tego nie byłbym z dziewczyna...

Gość Młody'92..
miałem... ale nie wyszło była inna...

Gość Młody'92..
nie mam szczęścia do dziewczyn po prostu...