Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samiec wyzwolony

Diabollica27 to śliczna babeczka :)

Polecane posty

Gość ja wybralabym ....
pokaz fote - ocenimy :D

....rano strasze smoczym potarganym i lekko nietomnym wizerunkiem :O zwłaszcza jak o godzinie szostej zero zero dnia roboczego ludzi nad i pode mną budzą wsciekłe budziki,by stosunkowo punktualnie stawic sie w miejscu pracy...wtedy i ja z przełączenia drzemki o piec minut dłuzej...i jeszcze piec minut zrywam sie spozniona niezbyt ochoczo przywdziewając co mam w szafie zajmuję łazienke i wybywam ,conajmniej jednej rzeczy zapomniawszy,stawic sie w szereg oczekujących na pojazd komunikacji miejskiej,mający mnie przetransportowac stosunkowo blisko w miejsce zarobku na chleb powszedni...a kiedy po kofeinach zawartych w beżowym trunku dnia pracującego,o pustym żołądku melduję sie w domu...tez nie przypominam miss mokrego podkoszulka za dnia :O jednym słowem...zaden ze mnie cud Prosze Pana...w kilku słowach streszczając...nie polecam siebie zbyt bardzo...bywam niestrawna,denerwująca,piekielnie niedoskonała...a farmaceuci odradzają mego skonsumowania...wniosek: tyyyle pieknych niewiast przechodzi naszymi ulicami,ze na mnie prosze nie marnowac cennego tajma :D pzdro serdeczne

Gość ja wybralabym ....
wcale nie taka piekna, figura do poprawki, brak wciecia w talii.. no coz, ale o gustach sie ponoc nie dyskutuje - wazne, ze Ty znalazles swoj ideal :D zycze szczescia

Gość lateksowe wdzianko
no, wreszcie dałaś jakieś kolorowe zdjęcie a nie tamto, gdzie cała na czarno roztaczasz swe wdzięki ;)

bede tu kminic...mam mnostwo kompleksow...wtedy wychodzę do city...i patrze na osoby,ktore rzeczywisci zmagają sie z wielką nadwagą...nie taką ,co my...patrze na osoby,ktore gdzies tam przeszły choroby...i mysle sobie...moze nie mam figury modelki,wciecia w talii ,super jedrnego ciała niczym osiemnastka ...ale mam wiele...moge chodzic,słysze,mowie...mam dla kogo zyc i to jest teraz moim sensem zycia...dobrze mi w sumie...wiem,ze samotnosc to nie Raj...ale to taki moj azyl...wiem,ze są piekniejsze...codziennie je widzę...ale mam juz 27 lat...nieudane małzenstwo za sobą...wiem jak to jest...mam swoj Skarb...

Gość wykrywaczKłamstw
ciekawa malinowa damo jak ty pasztecie wygladasz;]

Gość lateksowe wdzianko
whatever dla mnie jesteś mądra kobitka, a uroda, rzecz gustu :P

Gość Gladiusss
Diabollica27 piękna kobieta, zgadzam się. Szkoda, że jej się tak życie popierdzieliło. Ale wierzę, że będzie dobrze. Takie kobiety nie mogą zostać same. Pozdrawiam Cię Diabollica27.

ja sie z reguły nigdy nie obrażam...dzis np widziałam fajną dziewczynę...włosy długie,ciemne...ciemna karnacja...sdrobnej budowy...pomyslałam-piekna dziewczyna...są takie kobitki,co zalożą worek przysłowiowy na siebie i na ulicy robią furorę...ja juz niestety musze włozyc nieco wysiłku,by w miare mozliwie wyglądac hihih ale jak wychodze na to pikne słonko,mysle o zxupełnie innych rzeczach niz uroda...pzdro Dziewczyny😘

Gość a ja jestem brunetkaaa
No ladna, a co nie tak z jej zyciem?

Gość dorota_kowalska
jestes piekna kobieta nie widac po tobie rozczarowania raczej oczekiwanie;) powodzenia

masz 27 lat? o po ciąży? na focie wyglądasz jak "nastka". lee to zwracam honor, byłam pewna że jesteś młodsza jakieś 10 lat :classic_cool:

Gladiusss😘 no jakos mi całe zycie pod górkę ale zyję,pełno ludzi spotykam,ktorzy swoim dobrem i ciepłem jakos napełniają mnie energią...wiesz,kiedys myslałam o ludziach samotnych,ze po prostu albo nie znalezli nikogo odpowiedniego albo tak ich los sie ułozył...teraz wiem,ze istnieje samotnosc z wyboru...po pewnych przezyciach zamykamy sie w takim bezpiecznym,choc pozbawionym szaleństw,palpitacji serca swiecie...po co nastepne czeki miłosne bez pokrycia a z wielgachnym długiem bólu i żalu...a tak nie ranie nikogo ani tez siebie...moze jak wychowam moj Skarb pomysle o sobie...cze uciekam

malinowa dama - a ty wlasnie jestes przyklaem typowej suki, najpierw ublizasz a pozniej sie podchebiasz, palnij sie w leb!

no stereo niestety nienajlepsze...ale wystarcza...:D uczciwie haruję na kilka groszy :D alle jak wygram w totka to sie podzielę :D obiecuję :D zmykam seriosko do reala :S szkoda siedziec w chacie w taki dzien :D paaaaaa Skarby 🌻

ojej brunetko popłaczę się :classic_cool: nie ubliżyłam jej, napisałam co myślę. trochę kultury, nie bluzgaj na forum :classic_cool:

Gość Gladiusss
Diabollica27 👄 Ja też jestem sam z wyboru, a mam 28 lat. Życie nigdy mnie nie rozpieszczało. Mam za sobą nieudany związek małżeński z kobietą, którą szanowałem, dbałem o nią. A ona mi przyprawiła rogi. Nie potrafię wybaczyć jej zdrady. Cóż, takie życie.

Diabolica to niejaka Youlka:P...poznaje po zdjęciu i sposobie wypowiedzi:)...Ktoś jeszcze ją kojarzy?

malinowa - kultura to raczej zajmij sie ty, bo jak widac ci jej barkuje

heh z tym stereo to tylko taki glupkowaty zart byl ale dobrze ze jestes optymistka milego dzionka zycze :)

Gość osobiscie nie podoba mi sie
i nie twierdze ze wygladam lepiej / gorzej porownan dokonuje z moimi rowiesniczkami - wtedy samooocena osiaga najwyzsze noty Jesli chodzi o figure - to Diablica jej nie posiada. Moje rowiesniczki, czy tez mlodsze np. 24, 26 - roztyly sie na wlasne zyczenie. Ale staly sie tym bardziej dokuczliwe.

Gość osobiscie nie podoba mi sie
jestem tylko ciekawa czy diabliczka gustuje w polakach b regards