Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eksy

Kupiłam książkę, potrzebuję dedykację-rzućcie jakieś pomysły

Polecane posty

Gość eksy

Kupiłam chłopakowi książkę, którą bardzo chciał przeczytać. Pomyślałam że wpiszę mu dedykację. Szukam czegoś o tym jak jest mi drogi, jaki ważny, i jak bardzo go doceniam, nie koniecznie z wyznaniem milosnym. Macie jakies pomysly?

Gość eksy
halo?

Gość do autorki..... ...
a po chuj mu twoja dedykacja? za rok on moze o tobie zapomni i ten wpis bedzie smieszny. ogarnij sie kobieto :O

Gość eksy
jestemy razem 3 lata poza tym nie wpisze jej do ksiazki tylko na ladnej karteczne i wloze do srodka. nie musze sie ogarniac :]

Gość do autorki..... ...
nie wazne ile z toba jest, a ile jeszcze bedzie. kupilas ksiazke to ja daj i spadaj! :P

Gość Gladiusss
Bywają różne wspomnienia - dobre i złe, co Ci ta książka przypomni, to tylko Twe serce wie... Dla Ciebie, mój Drogi ... (imię) Twoja... (imię).

Gość eksy
dam, z dedykacja. Chcę żeby to było coś wiecej niż książka i tyle. Z resztą nie będę się tłumaczyła. Jestem pewna ze staliście, lub czytaliście ładne dedykację możecie przytoczyć je tutaj. Jestem pewna że nie tylko ja na tym skorzystam. Gladiuss - ładna dedykacja :)

Gość pan kacepr wyrwizebski
google nie boli, korzystaj czasem z niego :P

Gość eksy
korzystam wrr....ale ja nie chce typowej dedykacji o milosci ble ble ble chce cos innego, inaczej napisanego, nie jakis wierszyk, cos głębowiego co daje do myślenia.

Gość Zawsze szczery facet
"Pamiętam każdą wspólnie spędzoną chwilę. A w każdej było coś wspaniałego. Nie potrafię wybrać żadnej z nich powiedzieć: ta znaczyła więcej niż pozostałe." Z dedykacją dla (imię Twojego ukochanego) (Twoje imię).

Gość Zuzanna Amelia
"Jezeli ujrzysz hen w oddali Swiatynie co ma jedna brame Gdy raz w nia wejdziesz to pamietaj, ze wszystko tam jest zakochane. Plonie tylko jedna swieca, jedno okno jest u szczytu I mozesz tylko raz poprosic o jedna milosc. A gdy wyslucha cie Boginii i skinie ci laskawie reka To zostaw jeden grosz na tacy i wyjdz I szukaj oczu, w ktorych zobaczysz plomien i szalenstwo W tych oczach bedziesz Ty po wszystkie czasy Lecz jesli znudzi ci sie milosc i zaczniesz szukac innych oczu To zgasnie swieca i nie znajdziesz juz drogi do Swiatyni A w tamtych oczach bedzie pustka, cicha rozpacz i zaduma Jak niemy znak , ze wlasnie ktos wraz z ta miloscia umarl"

Gość pan kacepr wyrwizebski
takie dedykacje w ksiazkach, sa kompromitujace, osobiscie nie polecam :O

Gość eksy
można napisać dedykację która nie będzie kompromitacją, takiej szukam

Gość eksy
takiej która zmusza do myślenia jak wiersze pawlikowskiej-jasnorzewskiej ktore czasem smiesza innym razem zasmuacja ale sa niesamowicie trafne w tych kilku wspaniale dobranych slowach

Gość eksy
ehh...szkoda, że nie macie wiecej pomyslow