Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilalilalila:)

prawda po pijaku?

Polecane posty

Gość lilalilalila:)

moj przyjaciel sie wczoraj upil i wzial mnie na "powazna" rozmowe. mowil ze mnie kocha ,chce ze mna byc i takie tam . nie wiem tylko jak do tego podchodzic. podobno po pijaku mowi sie prawde. co o tym myslicie?

Gość BielyeRosy
To nie prawda, że po pijaku mówi się prawde. Ja też słyszałam od gościa (byłego, który zerwał) że mnie kocha i chce wrócić bo nikt go tak nie 'kochał ' jak ja. I się przekonałam, że to nie prawda.. Musisz sama ustalić czy to prawda po tym jaki on jest, jak się zachowuje.

Gość gnbfsxrnxhsrm
nie wiem ,ale ja tam zawsze po pijaku powiem prawde czasem za duzo nawet zagadaj z tym kolesiem jak bedzie trzezwy i zobaczysz co powie

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Po pijaku mówi się głupoty, - nie ma to nic wspólnego z prawdą!

Gość amalletta
wyznania po pijaku świadcza tylko obraku szacunku, w zadnym wypadku o szczerosci intencji :P

Gość Misariusz
Ja kiedyś po pijaku powiedziałem tyle że się wstydziłem wychodzić przez pół roku. Niestety prawde..

Gość "poważnych rozmów"
nie przeprowadza się po pijaku, nigdy!!!! co to za rozmowa, jak facet belkoce o bialych myszkach :D

to zależy . alkohol powoduje większą otwartość na ludzi , osoby na co dzień nieśmiałe przeradzają się w rozgadane . dodatkowo też nasila emocje i odczucia, oraz osłabia umiejętność ocenienia sytuacji. pierwsze jest więc potwierdzeniem , że upojone alkoholem osoby są szczere , drugie zaś wręcz przeciwnie . :) dlatego też radzę poważnie porozmawiać z przyjacielem na trzeźwo ;)

Na trzeźwo, niech to powie panując nad swoja głową. Wiec się jeszcze tak nie podniecaj bo to żenujące.