Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciotella

co to za nowa

Polecane posty

ucielo mi pol tematu :O temat w calosci brzmi: co to za nowa moda ze co druga osoba ma w stopce swoje zdjecie?

Gość qwertowy pan
a co wam to tak przeszkadza ? nie pasuje to nie oglądać ... :-O ja pierdole ... co za problemy :-O

Gość jak nowa jak stary trend
to już jest :O pokazują swoje krzywe ryje jakby chcieli sie zareklamować :O ale dobrze , że to robią , wiem z kim nie gadać :classic_cool:

Gość niektóre cipeczki są git
na prawdę nie spodziewałem się tak świeżego i ponętnego mięska. Podpisano gajowy

jestem zbyt brzydka, żeby wstawić do stopki swoje zdjęcie, a chciałabym :( byłabym taka 'podlansowana' :classic_cool: zdjęcie w stopce na kafe jest jak buty lakoste w realu :classic_cool:

Gość qwertyuhgfdd
przynajmniej się siebie nie wstydzą :-O a większość nie ma zdjęć bo niestety nie ma co pokazać .... jak was to tak boli to wygląda na to że zdanie wyżej dotyczy was :-O

a może niketórzy są tak piękni, że nie wstawiają swoich zdjęć, aby innym przykro nie było :D

po prostu ludzie ktorzy wstawiaja swoje fotki sa glupi i niemyslacy. wystarczy przypomniec sobie, co sie dzialo z pozdro600 czy sashem . biedny chlopaczek musial az uciec z forum :D

Ludzie którzy nie wstawiają swojej fotki albo nie chcą albo najzwyklej się wstydzą. Jeszcze co innego pomarańcze które szarżują i wypisują bzdury pod zdjęciem delikwenta z zazdrości/nienawiści/głupoty...Ja osobiście chciałabym mieć jakiś obraz rozmówcy a nie żeby osoba z którą piszę była tylko kilkoma czarnymi literami.

Jest tu sporo świetnych dziewuch, ale są też czarownice jak to w życiu. Sasha gnębiłby osoby jakieś niedowartościowane znalazły sobie kozła ofiarnego :O

tak ! zdecydowanie wyglądasz jak czarownica :)

Gość nie opuszczaj kafe asterełe
Twoje wąskie usta kojarzą się z czarownicą :classic_cool: szpiczastego nosa Ci brakuje.

Levviatan >>>Wstawienie fotki to raczej twoja wola:) ja osobiście lubię wiedzieć z kim rozmawiam:) Tyle. Ale nie każdy musi się ze mną zgadzać:)

oj cipeczki cipeczki mi też czasem coś rośnie jak oglądam tez zdjęcia ...

ALE GŁUPoTYU PISZECIE !!!! PO CO ZDJĘCIA NA FORUM, A VCO TO PORTAL RANDKOWY??? JA NIE MAM SIE CZEGO WSTYDZIĆ, ALE ZDJECIA NIE WKLEJAM BO MOZE SIE OKAZAC ZE KTOS KTO MNIE ZNA TU SIEDZI, A TEMATY DOŚĆ OSOBISTE SĄ ludzie chcą być anonimowi PROSTE