Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolodziej

Wakacje, odchudzanie

Polecane posty

Gość kolodziej

Czesc Mam 19 lat w tym roku koncze szkołe, chcialem jakos poprawic swoj wyglad jak mnie postrzegaja ludzie. Mieszkam w malej miescinie na polodniu polski. Kiedy zaczolem chodzic do liceum strasznie sie roztylem mysle ze około 20 - 25 nadwagi przez to mam problemy ze znajomosciami kiedys z kumplami tworzylismy zgrana paczke teraz kazdy poszedl w swoja strone dziewczyny imprezy, a ja 8.00 szkola pozniej dom spac i tak w kolko, prawie nigdzie nie wychodze. Mysle ze to przez wyglad bo kiedy bylem szczuplejszy to praktycznie dom byl mi potrzebny tylko do spania. Mam 1.95 wzrostu waze 106 kg. Jak pisalem mam zamiar sie zmienic odchodzic zmienic na lepsze. Moje miasto to dziura nic tam niema basen poprostu nic.. W wakacje jade do wiekszego miasta na wschodzie polski. Moze polecicie mi czy biegac chodzic na basen jaka dieta. I czy to mozliwe zeby przez 2 miechy zrzucic 20 kg. Pozniej staral bym sie utrzymac to wage zrobil bym sobie silownie biegal czy cos w tym stylu. Z gory dzieki.

Gość kolodziej
może ktoś odpowiedzieć?

Gość gość
Duzo informacji znajdziesz tutaj www.nawzgorzu.com.pl a kto wie, moze tez wyruszysz na takie wczasy odchudzajace ?

Gość gość
Duzo informacji znajdziesz tutaj www.nawzgorzu.com.pl a kto wie, moze tez wyruszysz na takie wczasy odchudzajace ?

Gość drukens
zamiast tracić czas na ćwiczenia lepiej zwiedzaj świat, polecam ci świat zwiedzać, bilety lotnicze kupuj na https://www.fru.pl/ ja tam kupuje i sa tanie perełki, ciało wyrzeźbisz zimą

Gość lukamka
polecam rowerek stacjonarny, ja kupiłam tanio na avans.pl i teraz już po 6 miesiącach jestem 12 kg w doł a przy serialu trenuje sobie czyli jakieś 40 minut dziennie

Gość gość
A proponuje metodę MŻ- mniej żreć sprawdza się w 100 %

Gość gość
Skoro wyjeżdżasz do większego miasta poszukaj w nim siłowni lub dietetyka wykonującej badanie DNA genetic lab.Na podstawie raportu z tego badania będziesz mieć odpowiednio dobraną dietę oraz dowiesz się jak powinieneś ćwiczyć aby nie "zajechać" swojego organizmu. Co do tych 20kg mniej w 2 miesiące zapomnij.Tak szybki spadek wagi jest niezdrowy bardziej byś się skrzywdził niż sobie pomógł.

Gość gość
Ja z moja mamą pojechałyśmy na wczasy odchudzające do tego hotelu http://manorhotel.pl/ . Bardzo fajne rozwiązanie i super efekty a to jest najważniejsze.

Gość majeczka

Z tego co mówiła  moja znajoma to taki pobyt odchudzający można przeprowadzić na przykład w hotelu w Jeleniej Górze w hotelu Caspar.  Przebieg diety to 10 dniowy pakiet przygotowujący do procesu zmian nawyków żywieniowych
połączony z aktywnością fizyczną i serią zabiegów. Pakiet  dostępny przez cały rok zawiera: nocleg z wyżywieniem, codziennie 1 litr wody mineralnej,  3 zbilansowane posiłki dziennie + 2 x przekąski, konsultacje dietetyczne + program dietetyczny, wypożyczenie kijków do Nordic Walking – bezpłatnie, wypożyczenie rowerów turystycznych – bez ograniczeń, prowiant w dniu wyjazdu na drogę. 

Hej, chyba najlepiej połączyć jedno i drugie. Tylko wtedy uda Ci się osiągnąć cel. Skoro w Twoim mieście nic nie ma, to zacznij od biegania. Ja uwielbiam ten sport, bo można wyjść w każdej chwili, nic nie kosztuje i można się odciąć od problemów. Lubię w tym czasie słuchać swojej muzyki. Z jedzeniem trochę ciężej mi podpowiedzieć, bo sama chciałabym schudnąć. Niby wiem co zdrowe, ale ciężko mi się opanować przed podjadaniem. Jakby ktoś miał jakieś sprawdzone sposoby, to też chętnie poczytam. 🙂