Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikt mnie nigdy nie Pokocha

Faceci...

Polecane posty

Jak czytam te wasze wypowiedzi, jakie to dziewczyny są okropne k*rwy i s*ki, wszystkie są takie same itd, to mi się płakać chce. Jak można tak osądzać? Czy naprawdę tak uważacie? Bo ja niewierze:( Moim zdaniem nie jestem k*rwą, nie miałam dziesięciu facetów, których naciągałam na kasę, miałam jednego, niepełnosprawnego, którego kochałam( czy to k*restwo?????, powiedzcie mi!). Nigdy nawet grosza od niego nie chciałam. Fakt, teraz nie jesteśmy razem, z bardzo wielu względów. Nigdy nawet się z nim nie przespałam, z innymi zresztą też, nie zdradziłam, nawet w życiu nie byłam niemiła dla jakiegokolwiek chłopaka, nie przeklinam, nie pale, nie chodzę na imprezy, nie flirtuje. Czy jestem dzi*ką? Jestem biedna, i jakoś nie sypiam z facetami dla kasy!!! Więc nie piszcie, że wszystkie dziewczyny są takie same, proszę.:( Chyba, że to, jaka jestem też kwalifikuje mnie na z*dzirę.

Gość Lilly E.Ewellinka
ja tez nigdy nie leciałam na kasę, nszanuję się itd... dlatego nie przejmuję się takimi bzdurami z netu, zresztą jestem już nieco wiekowa, także w sumie jestem już poza zasięgiem prawiczków małolatów:D nie przejmuj się i Ty, najważniejsze znać swoją wartość i cenić się maxymalnie :)

Dla wielu prawiczków onanistów będących na tym forum jesteś skończona, bo nie jesteś już dziewicą. :P Ale nie przejmuj się, to nawet lepiej, że nie trafisz na takich nieudaczników. I mniej się przejmuj tym, co ludzie gadają/piszą. Miej swój rozum!

Czemu nie jestem?;/ Jak ktoś miał chłopaka, to już nie może być dziewicą?

Gość bZzZzZZzZZZZZZZZZZZZZZZ.......
olej ich, to pedaly. nie przejmuj sie nimi bo niewarto

Gość FacetWieCzegoChce
Tak mowi co druga dziewucha a wszystkie i tak gowno warte

Dlatego powtarzam nie dajcie się nabrać w falszywą skromnośc i wrażliwość kobiet, taką jak autorka. Każda ale to każda jest taka sama, czy to przebojowa śmiała laska czy spokojna szara kobietka. Z każdej wychodi szydlo z worka.

Gość FacetWieCzegoChce
Może macie racje:( każda z nas jest taka podświadomie. Po prostu mamy to we krwi...:(:(

Sorki, że Twój nick, chciałam żeby było do Ciebie i do Dominika...

Faceci którzy tak tu piszą o kobietach to frustraci, i usiłują podnieść swoje ego. Nie ma się kim przejmować :)

Gość to szok
do autorki tematu: haha mialas chłopa i nawet z nim nie spalas?? kurwa to co ty tu chcialas zdradzac?? jestes na pewno pasztetem z wygladu dlatego nie mialas faceta ktory by cie chcial wyruchac-wiec sie nie liczysz

Gość Szara Mychaaa
A kto powiedział, że jak ma się faceta , to od razu trzeba iść z nim do łóżka????

Nie spałam z nim, byliśmy tylko 2 lata razem. To dziwne takie?

Gość to szok
no kurwa jasne ze dziwne!!!!!!!!!!!!! bez obrazy, i z calym szacunkiem dla niego skoro jest niepelnosprawny, ale TO JEST KURWA DZIWNE i wierz mi ze zdrowy facet dawno by po takim okresie bycia razem chcial ruchac nie oszukujmy sie, jestes za brzydka by miec normalnego faceta i takiego ktory by chcial cie ruchac-stad to twoje oburzenie

Nie był aż taki niepełnosprawny, by tego nie robić;) wiele razy chciał, ale ja nie mogę iść do łóżka z facetem, którego znam rok. Brzydka jestem, owszem.

Autorko myślę że znowu przesadzasz w drugą strone. Odnoszę wrażenie że jesteś zbyt religijna i przez to strasznie dziecinna. Brzydka na pewno nie jesteś tylko co najwyżej nie potrafisz o siebie zadbać. Tak z ciekawości ile masz lat?

Nie jestem religijna... Najpierw dziwicie się, że dziewczyna chodzi do łóżka ze swoim facetem, a gdy już to zrobi, wyzywacie od dziw*ek... Mam 21 lat.

Nie jestem religijna... Najpierw dziwicie się, że dziewczyna nie* chodzi do łóżka ze swoim facetem, a gdy już to zrobi, wyzywacie od dziw*ek... Mam 21 lat.

Gość gfdfgdf
skoro jestes brzydka to nic dziwnego... dla brzydkich ludzi nie ma miejsca-chyba, ze sa znani i bogaci

Jak widzisz po nicku, już dawno to zrozumiałam;)