Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RememberDay

Pomóżcie bo już nie daję rady!!!!!!! :(

Polecane posty

Gość RememberDay

Witam Jakiś czas temu zostawiła mnie dziewczyna.Byliśmy razem pięć lat życia i mieliśmy ogromne plany na przyszłość ale ona stwierdziła że nie chce już ze mną być bo nasze drogi się różnią i tak po prostu z dnia na dzień ode mnie odeszła.Zostałem sam,cierpiałem i wiązałem koniec z końcem.Przez jakieś okres po rozstaniu walczyłem jeszcze o nią,wydzwaniałem,jeździłem do niej i błagałem żeby wróciła że nie widzę bez niej życia ale Ona szła w zaparte że to koniec i czuje do mnie jeszcze coś ale nie chce już ze mną być.Tak się złożyło że pewnego dnia idąc sobie na spacer spotkałem starą znajomą z którą dawno temu miałem bardzo fajny kontakt.Skończyła studia i wróciła do mojej miejscowości.Spotykaliśmy się czasem i opowiadaliśmy co u siebie i takie tam.I teraz tak , pojechałem wczoraj z tą swoją koleżanką na zakupy do centrum handlowego żeby po prostu spędzić razem parę godzinek i co ? trafiłem na swoją byłą dziewczynę która popatrzyła na nas ,zrobiła bardzo złą minę i poszła w swoją stronę.Dzisiaj od rana dostaje smsy jaki ze mnie cham i bezczelny typ l jak mogłem jej to zrobić i w ogóle !!! pytam się o co jej chodzi a ona mi mówi że do mnie tyle czuła a jak spotykam się z jakimiś szmatami .Krew mnie zalała bo to nie ja ją zostawiłem po tylu latach ,to ja się starałem mimo że ona mnie miała gdzieś a teraz jak już powoli zacząłem się godzić z tym że jej już nie ma to ona mi robi wywody o moją koleżankę.Czy to jest normalne ? i jeszcze oskarża mnie że to ja zniszczyłem nasz związek.

Gość przeciez ta byla
to jakas patologia. nie zawracaj sobie dupy jej roszczeniami bez pokrycia, i spotykaj sie dalej z ta znajoma.

Gość lost and found today
Nie, twoja byla nie jest normalna, zapomnij o niej. Po prostu poczula sie zazdrosna i teraz bedzie cie szantazowac! A wiec po prostu o niej zapomnij i uloz sobie zycie z kim normalnym

chłopie bardzo dobrze sie stało! niech ona teraz jak jej zalezy to powalczy.

Gość RememberDay
Dostałem dzisiaj np takiego smsa "I co ? lepiej Ci ? mam nadzieję że ta szamta z którą się spotykasz daje Ci więcej radości niż ja" :(

Gość RememberDay
A przecież od jakiegoś już czasu moja dziewczyna mnie olała i nie dawała znaków życia :( to co ja miałem robić ? codziennie o nią walczyć mimo że spławiała mnie na każdym kroku ?

Gość Hello Africa
Rety, co za kretynka. Weź sie tym w ogóle nie przejmuj, nie odpisuj jej ani nic. Olewka :)

Ma dziewczę syndrom psa ogrodnika. Olej ją sikiem prostym - jeśli ona będzie chciała do Ciebie teraz wrócić, to tylko ze względu na to, że uważa Cię za swoją własność - a Twoja koleżanka jej tą własność odbiera. Jak wrócisz, to znowu będzie to co było. OLEJ.

napisz jej, że skoro ona już cię nie chce to nie widzisz powodu, dla którego nie mógł byś wyjść z kimkolwiek innym na miasto.

Gość RememberDay
Już jej to pisałem ale ona twierdzi że zmieniam temat i ją jeszcze dodatkowo wkurzam, no ja po prostu już nie wiem co ona chce .Tak mi na niej zależało że nawet po tym jej olaniu mnie starałem się jeszcze jakiś czas o nią walczyć, poniżałem się nawet wtedy ale NIE spierdalaj ! a teraz nagle się obudziła i robi mi wywody mimo tego że już jakiś czas nie jesteśmy razem.

Gość wytropić i utopić
Proste - odpisz jej to samo, "spierdalaj, szmato" :D Stary, spijaj śmietankę satysfakcji!!!

Gość mała lilaa
nie przejmuj się nią. pojedź jej po bani. wygarnij jej to co nam,ze to ty sie starales a ona zachowała sie jak szmata, głupia niedojrzała dziewczynka. zyj swoim zyciem. chyba ze nadal cos do niej czujesz i moze chcesz dalej sprobowac? "miłość ci wszystko wybaczy..."