Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrób test monika jest tak grub

Do tych co byli w NY

Polecane posty

Mój kumpel ze studiów był w NY na wakacjach i mówił że czesto tam można spotkać sławne osoby i to tamtejszych mieszkańców nie dziwi. I że można nawet zobaczyć ich gdzieś w pubuch czy klubach. On był w jakimś pubie i mówił że widział jakiegoś znanego aktora, sorry ale nie siedzę w klimacie amerykańskich filmów więc nie wiem i nie pamiętam kogo wtedy wymienił. Czy to prawda? Można poznać osobiście takich ludzi? Bo mnie to szczerze zdziwiło jak mi opowiadał.

Gość najwazniejsze ze pokasowalem
a co w tym dziwnego przeciez w niu jorku mieszka multum takich gwiazd i one tez musza gdzies chodzic na browara

Gość njkn
Hehe, mieszkalam w NYC 9 miesiecy, bardzo duzo chodzilam po ulicach Manhattanu i nigdy nie widzialam nikogo znanego. Byc moze w jakichs modnych klubach mozna kogos spotkac, ale ci znani siedza w strefie VIPow, wiec tez nie sadze, aby byli widoczni.

każdy z was napisał co innego ;p sama więc nie wiem może źle trafiasz? dla vipów ok ale najpierw trzeba wejść do klubu ze świtą, poza tym niektórzy lubią sami chodzić jak są javyś mniej znani przecież nie piszę że on spotkał Nicolasa Kejdża(celowe) czy Johnny'ego Deppa. Chodziło chyba o kogoś mniejszego pokroju, ale kurcze no nie znam gościa ;0 Tak to bym wam chociaż nazwisko podała.

njkn: pracujesz tam? czym się zajmujesz i dlaczego los zawiódł cię właśnie do Ameryki?

Gość łoboże33
byłem nie widziałem a np w Poznaniu ile razy spotkałeś kogoś sławnego, krakowie czy łodzi?

ja poznałam się tylko osobiście z Wojciechem Cejrowskim w Gdańsku podczas jarmarku dominikańskiego.

Gość do njkn
jak to jest mieszkać w NY? To moje największe marzenie:) Jak to było z Tobą? Spontan, czy przemyslana decyzja. Cięzko było się 'ustatkować'? Proszę, opowiedz o wszystkim!;-)

Gość mexicossi
w poznaniu co chwile widać w centrum piłkarzy kolejorza ;)

Gość ja byłem w
NY, ale nie spotkałem nikogo sławnego :(

podobno trudno tam się żyje a największa polonia jest w Chicago. ja bym się trochę bała, bo tamci meliniarze w porównaniu do naszych slamsiaków są jak osama bin laden ;p

to jak

Gość ja byłam
na wycieczce w NY, nie spotkałam nikgo sławnego ale tam jest zaj...ty klimat na ulicach, na każdym rogu koncerty kapel które chcą zaistniec(na świetnym poziomie), pokazy artystyczne itp, chciałabym tam pomieszkać z tydzień ale nie na jakimś bronxsie tylko manhattanie