Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna55K

Hormony! POMOCY!

Polecane posty

Gość katarzyna55K

Słuchajcie mam 17 lat, od tygodnia stosuje plastry Evra, znaczy na początku pierwszy tydzien pierwszy plaster wszystko OK, a w sobote zmieniłam plaster, znaczy nakleiłam drugi i dzisiaj jakoś dziwnie się czuje boli mnie troche, klatka piersiowa, ogólnie niedobrze mi :( i urosły mi piersi nie wiem czemu przecież biore dopiero tydzień a każdy mi zwraca uwage Co Ty zrobiłaś z piersiami, że Ci tak urosły? Pomozcie dziewczyny czy to normalne? Dodam, że plastry evra przepisała mi Ginekolog ze wzgledu na krosty na rękach bo już nic innego nie pomagało ;/ Powiedzcie czy Ja moge od tak sobie przerwac tą kuracje, tzn jeśli naprzykład jutro bede sie strasznie źle czuje już, czy moge odkleić plaster i już w ogole nic nie naklejać ?? prosze, dzisiaj zaluje ze dalam sie przekonac swojej dermatolog i ginekolog na hormony :( powiedzcie tylko czy moge tak zrobic?

Gość eheeee.
trudno stwierdzić. czy tak czy siak przerwanie tej kuracji powinnaś skonsultować z dermatologiem czy też ginekologiem. sama lepiej nie podejmuj takiej decyzji i za bardzo nie sugeruj się podpowiedziami z forum :)