Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RENDELA

SARBINOWO -GĄSKI WCZASOWA 5

Polecane posty

Gość RENDELA

Miejscowość nad morzem,czy ktoś tam był? ,wybieramy się w tym roku ,i chciałabym wiedzieć czy w miarę dobrego wyboru dokonałam? Pani właścicielka przez telefon wydawała się przemiła ,mówiła do rzeczy ,ale jaka jest prawda ?czy ktoś wie ?będę wdzięczna za wszelkie wpisy

Gość ledelen
bylam tam rok temu, nie polecam. totalna beznadzieja

Gość RENDELA
Czemu ,?napisz coś wiecej

Gość ledelen
problemy z ciepla woda i grzyb na suficie i jeszcze w sumie moge dlugo wymieniac ale sie spiesze

Gość bylam kiedys w gaskach
ale ladnych pare lat temu.malutka miejscowosc,gdzie chyba jedyna atrakcja byla latarnia morska.teraz jako "mezata i dzieciata"szukam takich spokojniejszych miejsc,ale wtedy bylam rozczarowana i niezadowolona,jak to sie wszystko zmienia:))

Gość RENDELA
dzięki za info ,i proszę napiszcie coś dalej

Gość RENDELA
UP

Gość RENDELA
Może dzisiaj kto coś będzie wiedział,proszę

Gość RENDELA
No kurka wodna ,nikt tam nie był?

Gość kjkljklj
ja byłam, ale w osrodku politechniki warszawskiej. plaza srednia a wieczorami miałam co robic tylko dlatego ze bylismy w osrodku z banda studenów i imprezowalismy. a tak niestety dziura.

Gość hehehe spodziewała się
straszny wpizdówek , tam nic nie ma , jak chcesz mieć cisze i spokój to dobrze trafisz , ale rozrywki tam nie uraczysz

Gość RENDELA
UP

Gość ulalllaaa
ja mieszkam niedaleko, wieś i tyle, ale korki mniejsze niż do Mielna, tylko trzeba jechać przez pipidówki o ośrodkach ci nic ni napiszę, ale tam jest generalnie mniej tłumu na plaży i raczej brak cywilizacji, nie to co Mielno swoja droga nie zapłaciłabym żadnych pieniędzy za wakacje nad naszym morzem mam 20 km w linie prostej i jestem tam 2 razy w roku za te pieniądze można pojechać nad ciepłe jakieś

Gość Zależy czego szukasz....
Ja tam byłam z dziećmi w zeszłym roku i jak dla mnie - rewela. Miejsce na plaży jest, nie tak jak w Mielnie, że nie ma gdzie koca położyć. Spokój i znakomita pierogarnia. Jeżeli szukasz ubawu po pachy i imprez po świt, to raczej nie tam, ale dla rodzin z dziećmi - rewelacja! Nie wiem, jaki ośrodek namierzyłaś, ale my byliśmy w bardzo przyzwoitym zarówno cenowo jak i pod względem warunków (nowo wybudowany dom).

Gość RENDELA
do autorki wyżej ,adres w temacie-wczasowa 5

Gość RENDELA
co powinnam zabrać ,oczywiście oprócz odzieży itd?chodzi mi bardziej o rekwizyty plażowe,czy tam coś na miejscu będę mogła wypożyczyć? leżak ,parawan itd...please ,na pewno już tam ktoś był ,podpowiedzcie.

Gość Zależy czego szukasz....
Nie, tam akurat nie byłam, ale na zdjęciu w necie wygląda OK. Co do sprzętu, to najlepiej zadzwoń do ośrodka i zapytaj, co mają na miejscu i co trzeba ewentualnie zabrać.

Gość nmvgmh
I tak pozbyliśmy się rybołówstwa, stoczni, przegraliśmy z Eureko i wielu innych zakładów. Tylko Sobiesiaki, Rychy Zbychy i inne wieśniaki zachowali swoje interesy. A pół Polski na nich głosuje. I to ma być ten jasnogród, oświeceni, inteligentni, wykształceni. To tacy oświeceni jak ci co u schyłku I Rzeczypospolitej w Targowicy zaprzedali się Kremlowi. Historia lubi się powtarzać.