Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ermonnna aba

facet zrobił mi awanturę że byłam na dyskotece z męskim striptizem

Polecane posty

Gość hmmm...wiecie co
zadzwon do niego, umow sie na spotkanie, zachowujcie sie jak ludzie i porozmawiajcie o tym co sie stalo.... bez wyzwisk, bojek....:O przeproscie sie wzajemnie bo oboje macie za co i rozstancie sie jak ludzie bo z tej maki chleba juz nie bedzie:P

Gość ermonnna aba
poczekam jeszcze kilka dni

Gość hmmm...wiecie co
chcesz miec faceta ktory wyzywa cie od dziffek i leje po ryju? powinniscie porozmawiac i rozstac sie...szanuj sie kobieto!!!! raz cie wyzwal i uderzyl to zrobi to znowu, z reszta ty nie lepsza jestes tez go walilas po lbie i szpilami po girach :P:P:P:P:P :O lepiej niech kazde idzie w swoja strone zamist tworzyc patologiczny zwiazek i lac sie do konca zycia :O

ale autorka nadal mysli że problem lezy w tym że na scenie pojawili sie faceci z grupy Chippendales ;) a ona akurat był w tym klubie :P

Gość hmmm...wiecie co
no wlansie ona nie dostrzega problemu.... a maja go oboje....takie zachowanie destrukcyjne to PATOLOGIA:O:O:O jak dorosli ludzie moga sie wyzywac i bic po lbie? szok :O

Gość hmmm...wiecie co
i ona jeszcze liczy ze do siebie wroca....:O jak mozna sie tak nie szanowac? dac sie lac po gebie i wierzyc ze wroca do siebie...:O i co przy nast klotni a taka na pewno bedzie tez sie dasz zwyzywac i wytrzaskac [po japie a Ty go po lbie szpilka bedziesz kopac? :O:O:O:O

Jak jej koleżanka powie, chodźmy na męskie party - pójdzie. Jak dadzą jej wódkę, wypije. Jak ją wydupczą - ona nie wiedziała. Zal. A facet faktycznie idiota - zerwał zaręczyny dla tępej szmatki. 🖐️

Gość sadsdaasdsadasd
ermonnna aba Ty poprostu masz kinol wlepiony w samom siebie. Nie potrafisz go rozumieć, bo nie potrafisz odwrócić sytuacji. Masz myśli niekierowane na samą siebie, oderwij się od tego na moment i spójrz z innego miejsca. Oderwij się na moment od własnych "racji", i wyobraź sobie sytację odwrotną. Twój facet mówi że wychodzi z kumplami. Od przyjaciółki dowiadujesz się że był w barze ze striptizem, przy czym głośno się podniecał i klaskał. I nie wierzę że była byś zadowolona, nawet gdyby powiedział Ci że "śmial się z nich, a pipy przecież nie pokazały" :D . Do tego wszystkiego Ty byś na niego akurat wjechała, a on by zaczął Cię okładać :D. Co tu więcej trzeba dodać? Podejrzewam że w tym drugim przypadku mogła byś być pewniejsza swojej racji ;).

Gość sadsdaasdsadasd
samą*, sorry za byki

Gość ermonnna aba
dzisiaj go nie spotkałam , żadnej wiadomości to chyba koniec odnośnie sytuacji to może jestem samolubna i myślę o sobie ...ale tak naprawdę tylko jego kocham więc nie wiem dlaczego dla niego ci chipendance są dla niego tacy ważni nie rozumiem tego :-O nawet nie zastanawiałam się nad tym patrząc na tych facetów tańczących nie chciałabym żadnego z nich ...nawet za żadne pieniądze a on prawdopodobnie odszedł

Gość sadsdaasdsadasd
No to powtórzę się. Zamień się sytuacją, gdyby on też nie rozumiał dlaczego te striptizerki były dla niego takie ważne. I jak byś zareagowała na jego argumenty. Tu chodzi o to żeby umieć wchodzić w czyjąś skórę, żeby móc rozumieć drugą osobę- poćwicz to- wyobraźnię

Gość sadsdaasdsadasd
Aha, ale nigdy Ci to nie wyjdzie gdy będziesz ciągle patrzeć na siebie, zapomnij na moment o sobie. Jak chcesz to wyobraź sobie was, jako kogoś innego, gdzie facet wyskoczył na striptiz. Spójrz z boku

Gość 645663245
Gdybyś mnie dziewczyna w takiej sytacji pobiła, nawet nie miała by po co czekać na jakąklwiek wiadomość

Gość Malborolight
Posłuchaj, masz do wyboru- albo zrezygnować z własnego ego, i zrozumieć że nie koniecznie zawsze masz rację, albo znaleźć innego faceta któremu Twoja osobowośc będzie odpowiadała- zakładam że to nie będzie najlepszy facet :D

Gość ermonnna aba
szczerze mówiąc to on jest moim marzeniem życia ja dla niego też...tak mi mówił powiedział że jak pierwszy raz mnie zobaczył, w pierwszej sekundzie to go sparaliżowało jakby mi ktoś powiedział co wybierasz ? milion kasy czy jego to wybrałabym jego tak sie zakochaliśmy :-( i tak sie skonczyło

Gość do autorki glupiej baby
glupia jestes i tyle :P masz za swoje i watpie by Ci to wybaczyl:O te kopy i cala reszte :O

Gość kto wyrzeka się rodziny
pewno ze głupia trzeba było go odrazu zasztyletować miała byś pewność że już nigdy nie wypomni cie sexu z grupą facetów

Gość ermonnna aba
prawdopodobnie trafiłóam go miedzy nogi i szpilką przebiłam jedne jądro

Gość mam pytanie,mianowicie kiedy
skończy się ten głupi temat?drażni mnie że ciągle jest w "ramówce"

fajny temat czekamy na ciag dalszy dalsze opisy kolejnych bitew :P

:P jasne :P

otrzymałam od niego e maila bardzo oschłego i stanowczego, strasznego :-O chce odebrać rzeczy z mojego mieszkania na razie więcej nie napisze tak trudno stawić twarz ...jeszcze nie chce mi się do końca wierzyć że to koniec

Gość ketsienka
no i co odebral te rzeczy? opowiadaj

już opowiadam na świeżo wymieniamy się oschłymi mailami, nie rozmawiamy na żywo Myślę że sprawa powinna się roztrzygnąć jak nie dzisiaj to w tym tygodniu ale myślę na 70 % że decyzja co z naszą przyszłością zapadnie dzisiaj

Gość kurde...
każdy popełnia błędy... a skoro po takiej akcji nadal się kochacie i to był wyczyn jednorazowy to może zadajcie sobie pytanie czy z powodu jednego ataku furii warto przekreślać to co było wcześniej? .................."Jeżeli nie można w bardzo się chce to wtedy wolno";)

Gość kurde...
a bardzo miało być...