Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie z innej beczki

abonament

Polecane posty

witajcie mamy! mam pytanie, jezeli posiadm telefon z plusa na abonament juz ladnych pare lat, przegapilam moment kiedy konczy mi sie umowa i wyszlo na to ze musieli mi ja automatycznie przedluzyc... czy moge teraz zrezygnowac z abonamentu? bez ponoszenia kary? czy musze bite 2 kolejne lata placic abonament dalej, mimo ze nic nie podpisywalam.... prosze o pomoc

Gość Chcąca iść na bal
Musisz płacić

Gość ja nie brałaś nowego tela
to umowa powinna się zmienić na bezterminową z miesięcznym prawem wypowiedzenia bez dodatkowych kosztów.

Gość ifg
jesli nic nie podpisywałaś (a umowy są różne, bo mozna przedłużyć bez telefonu na rok, z tel. na 2 lata) to możesz złożyc wypowiedzenie, które będzie liczone 30 dni od daty najbliższego okresu rozliczeniowego. Wystarczy iść z dowodem osobistym do punktu i tam wypełnia Ci wniosek.

Gość ifg
Nie miesięczny tylko 30 dni od najbliższego okresu rozliczeniowego :) To może być spora różnica :)

dziekuje za odp telefonu nie bralam, bo wogole nie wiedzialam ze konczy mi sie umowa kurcze rachunki place nie male, zeby zadzwonili i cos zaproponowali to byl przedluzyla a tak to niech spadaja wlasnie pisze rezygnacje z umowy dzieki :-*

Gość ifg
nie musisz pisać, idź do Plusa i jesli na Ciebie jest umowa to daj dowód i powiedz, że chcesz zrezygnować. Oni wypełnią wniosek elektronicznie a Tobie dadza potwierdzenie :)