Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffdddfds

Ile powinnam zapłacić?

Polecane posty

Gość dffdddfds

Koleżanka zaproponowała, że mi coś skseruje (jesteśmy na studiach). W związku z tym, że ja nigdy nic nie kseruję, to stwierdziłam, że być może warto tym razem, skoro koleżance udało się od kogoś pożyczyć książkę to trzeba z tego skorzytać. Kilka dni później koleżanka ta powiedziała, że jej źle policzyli w xero (dużo za dużo), ale że wysłała po to swojego chłopaka to on się nie zorientował, i tym sposobem muszę zapłacić za to cholerne xero dwa razy więcej :O Teraz sama nie wiem, mam zapłacić tę większą kwotę? Jak uważacie?

Gość dffdddfds
podbijam

Gość ty powinnaś zapłacic
tyle ile powinnas to nie twoja wina ze oszukano chłopaka kolezanki

Gość dffdddfds
Dostałam od niej smsa, dziś przyniosła jej te pieniądze (podała większą kwotę)

Gość dffdddfds
żebym*

Gość dffdddfds
Ale ja jej nawet nie prosiłam, ona mi zaproponowała :O

Gość dffdddfds
Zapłacę więcej, nie chcę robić afery z tego powodu, ale jak mnie każdy będzie tak jebał to zostanę bez grosza :O Jaką trzeba być sierotą, żeby w xero zostać oszukanym? :O

Gość co cococcoococ
a skad wiesz ze cie poprostu nie chce naciagnać na kasę? Zrób jak uwazasz..

ale to ty wzielas odpowiedzlanosc na siebie zgadzajac sie na pomoc czyjas.a teraz chcesz ich puscic katem.nieladnie :o mi by bylo wstyd obciazac kogos,bo sama nie ruszylam tylka... a na przyszlosc pamietaj-jak chcesz cos zrobic dobrze,to zrob to sam

Gość dffdddfds
100% pewności oczywiście nie mam, chociaż jest to taka bliższa koleżanka, więc tego nie zakładam... Jeśli to ja bym była w jej sytuacji, to w życiu nie kazałabym komuś więcej płacić :O

gdybym to ja zawiodla,to bym wyjasnila sytuacje i liczyla,ze ktos podejdzie do tematu tak jak ja.czemu maja dokladac do twojego ksera?o jakiej kwocie tu mowimy?20zl?

Gość dffdddfds
tak szczerze - ja ich puszczam kątem? Nie żartuj :O To ja zostałam zrobiona w chuja a koleżanka zasłania się chłopakiem-sierotą

Gość dffdddfds
Gdybym ja zawiodła to nie obarczałabym tym innych. Honor przede wszystkim

Gość eeeetameee
jakby mnie oszukano na kserze to tak szczerze mówiąc od tej osoby której kserowałam wzięłabym tyle ile ksero powinno kosztować. Nie jej problem że się oszukać dałam:( Dlatego mnie osobiście dziwi że w ogóle ci o tym powiedziała:)

Gość dffdddfds
eeeetame - ja właśnie bym tak postąpiła :O Ale z tego co widzę nie warto być fair, bo nie dość, że nie jest to doceniane to jeszcze ludzie to wykorzystują :O

to moze podzielcie te koszty...jesli na przyklad wyszlo 20zl wiecej niz mialo,to niech ona da 10 i ty 10...chyba bedzie sprawiedliwie?

Gość dffdddfds
Już sama nie wiem jak to rozegrać, bo napisała w smsie, na jaką kwotę czeka :O Powinna w ogóle iść to wyjaśnić w tym punkcie xero. Dziwna sprawa

no to jest dziwne,ze go tam drugi raz nie poslala..powinni to wyjasnic,ale jak chodzi o 5zl,to tez by mi sie nie chcialo piecset razy lazic :P