Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mila36

mam pytanie

Polecane posty

biore od 5 lat jasminalle i przy ostatniej przerwie 7 dniowej nie dostalam okresu cz moge byc w ciazy?

Gość bojabojaboja
Brałaś pigułki regularnie, żadnej nie pominęłaś? Nie przyjmowałaś żadnych leków, w szczególności antybiotyków?

przyjmowalam na czasa nie zapomnialam o zadnej nie bralam antybiotykow dzis 8dzien i nic

przyjmowalam na czasa nie zapomnialam o zadnej nie bralam antybiotykow dzis 8dzien i nic

Gość bojabojaboja
Dopiero brak 2 razy krwawienia z odstawienia może niepokoić, raz może się zdarzyć. Także na razie nie ma się co martwić. To się zdarza, nie jestem specjalistką, żeby powiedzieć z jakiego powodu, ale nie jesteś pierwszą, która się martwi o brak krwawienia. Dla własnego spokoju możesz zrobić test.

mam dziwne bule w podbrzuszu nigdy takich nie mialam

Gość qwerty86
jak dla mnie male szanse na ciąże. bralam 2 lata i tez raz nie mialam "okresu"..podobno sie zdarza. jak nie zapomnialas, nie przyjelas zadnych innych lekow nie masz sie co martwic, ale dla swietego spokoju radze test zrbic.

Gość qwerty86
a bierzesz 5 lat bez przerw? moze jakas 3-miesieczna przerwa by sie przxydala, moze organizm, ze tak powiem, sie domaga troche luzu od nadmiaru hormonow

nie miala nigdy zadnej przerwy hodze do gin.systematycznie nigdy mi nie proponiwal wczesniej przez 2 lata probowalam inne pigulki plastry po wszystkich czulam sie fatalnie na yasminalle pozostaje od 5 lat

Gość qwerty86
moj lekarz po 2 latach mi wrecz naklazal 3 miesiace przerwy. I wiem ze czesc zaleca. ale nie wiem, ja tylko proponuje , nie jestem lekarzem, przy nastepnej wizycie radze zapytac