mila36 0 Napisano Maj 10, 2010 biore od 5 lat jasminalle i przy ostatniej przerwie 7 dniowej nie dostalam okresu cz moge byc w ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bojabojaboja Napisano Maj 10, 2010 Brałaś pigułki regularnie, żadnej nie pominęłaś? Nie przyjmowałaś żadnych leków, w szczególności antybiotyków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila36 0 Napisano Maj 10, 2010 przyjmowalam na czasa nie zapomnialam o zadnej nie bralam antybiotykow dzis 8dzien i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila36 0 Napisano Maj 10, 2010 przyjmowalam na czasa nie zapomnialam o zadnej nie bralam antybiotykow dzis 8dzien i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bojabojaboja Napisano Maj 10, 2010 Dopiero brak 2 razy krwawienia z odstawienia może niepokoić, raz może się zdarzyć. Także na razie nie ma się co martwić. To się zdarza, nie jestem specjalistką, żeby powiedzieć z jakiego powodu, ale nie jesteś pierwszą, która się martwi o brak krwawienia. Dla własnego spokoju możesz zrobić test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila36 0 Napisano Maj 10, 2010 mam dziwne bule w podbrzuszu nigdy takich nie mialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwerty86 Napisano Maj 10, 2010 jak dla mnie male szanse na ciąże. bralam 2 lata i tez raz nie mialam "okresu"..podobno sie zdarza. jak nie zapomnialas, nie przyjelas zadnych innych lekow nie masz sie co martwic, ale dla swietego spokoju radze test zrbic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila36 0 Napisano Maj 10, 2010 dzieki za odpisanie test zrobie jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila36 0 Napisano Maj 10, 2010 ale i tak mam obawy mam juz 3ke dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwerty86 Napisano Maj 10, 2010 a bierzesz 5 lat bez przerw? moze jakas 3-miesieczna przerwa by sie przxydala, moze organizm, ze tak powiem, sie domaga troche luzu od nadmiaru hormonow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mila36 0 Napisano Maj 10, 2010 nie miala nigdy zadnej przerwy hodze do gin.systematycznie nigdy mi nie proponiwal wczesniej przez 2 lata probowalam inne pigulki plastry po wszystkich czulam sie fatalnie na yasminalle pozostaje od 5 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwerty86 Napisano Maj 10, 2010 moj lekarz po 2 latach mi wrecz naklazal 3 miesiace przerwy. I wiem ze czesc zaleca. ale nie wiem, ja tylko proponuje , nie jestem lekarzem, przy nastepnej wizycie radze zapytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach