Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jest latwo. .

wyglądam tandetnie

Polecane posty

Gość nie jest latwo. .

mam kruczo czarne włosy naturalne długie, niebieskie jasne oczy i dość ciemną karnacje.staram się nie malować bo gdy już włączę w to makijaż to wyglądam jak panienka z dyskoteki .Jakoś rzucam sie w oczy i nie raz usłyszałam od jakiś dziewczyn blachara czy disco a chłopaki mnie zaczepiają i to nie jest jakiś porządny chłopak tylko tzw karki z bmw nie ubieram sie wyzywająco.noszę dzinsy jakąś kurtkę .Jak sie zmienić?

Gość anooo
A mi się zdaje, że właśnie fajna masz urodę, bo rzadką.

Gość nie jest latwo. .
Nie.Wyglądam jakbym urwała się z solarium a tak nie jest Ludzie nie biora mnie poważnie wyczuwam to

Nie bądź niemądra.Nie zmieniaj się za cholerę. Z tego co piszesz,masz fajną urodę.A makijaż to może być podkreślenie rzęs tuszem i ust błyszczykiem. Te które Ci ubliżają,zapewne Ci zazdroszczą :)

zaakceptuj to,albo zafarbuj włosy na ciepły brąz

Gość a ja myślę że to jest
fałszywa skromność,pewnie wcale nie jesteś ładna a tak Ci sie właśnie wydaje.Pokaż zdjęcie,ocenimy

Gość Livre_
Z opisu wynika,że masz interesującą urodę,ale jeśli potrzebujesz zmiany,może warto udać się do jakiegoś specjalisty po poradę?

Gość nie jest latwo. .
chyba mnie nie rozumiecie. Ja widzę w lustrze. Wyglądam jakbym była farbowana z solarium no poprostu z dyskoteki nie wyglądam naturalnie

Gość a moim skromnym zdaniem.......
co do makijazu- moze wystarczylby delikatny skromny makijaz, tak jak ktos wspominal- rzesy pociagniete tuszem a usta blyszczkiem? ewentualnie kolory naturalne, naturalne, stonowane... czarna kredka niekoniecznie...

Gość a ja myślę że to jest
chyba nie problem zmienić kolor włosów,taki specjalista nazywa się fryzjer i nie gryzie

Gość dziewczyna co nie ogarnia
ja Cię chyba rozumiem. jeśli źle się czujesz ze swoim wyglądem, to może spróbuj przefarbować włosy?ja farbuje, bo też uważam że moje naturalne mi nie pasują, wyglądam w nich sztucznie.

Daj fote to ocenimy, czy po prostu sobie tego nie wmawiasz, tak jak wiekszosc kobiet ze sa za grube ;)

Gość nie jest latwo. .
żaden chłopak mnie nie bierze na poważnie . jestem samotna koleżanek też za dużo nie ma.

Gość
Malunia mam Cię :D gdzie Ty łazisz cho na smyr :)

spróbuj zmienić strój, zamiast krótkich kurtek i bluzek jakiś elegancki płaszczyk i but na średnim obcasie bez bajerów, może torebka jakaś bardziej stonowana, apaszka pod szyje?

Gość nie jest latwo. .
jaki kolor może mi pasować w blondzie będe wyglądać jak pani lekkich obyczajów tylko jeszcze tego mi brakuje:(

sa jeszcze inne kolory włosów poza czarnym i blondem. zrob sobie jakiś ciepy brąz i już bedziesz wyglądała inaczej. tylko zrób u fryzjera bo jak sama sobie położysz brąz na czarne to bedzie nieporozumienie...

Gość zmien ciuszki
wystarczy inaczej sie ubierac - ja mam jasny blond,ale nie chodze w super obcislych ciuchach,ubieram sie jak typowa Szwedka (mieszkalam w Szwecji) i jest ok.kiedys tez tak mialam jak Ty,typowy styl polski czyli jeansy kurteczka etc i od razu takie teksty,ale to bylo z jakies 5 lat temu.tyle,ze ja mam wrecz alabastrowa skore i nienawidze sie opalac,wiec to tez duzo daje :))

Nie farbuj się :] naturalne brunetki to rzadkie znalezisko w naszym kraju :D Ja przyznaję się,że podobają mi się dziewczyny w twoim typie, tyle,że rzeczywiście z góry zakładam,iz taka dziewczyna jest "laską" brylującą po klubach, a zatem szuka kogoś zupełnie innego niż ja ;) Naprawdę masz tak ciemną karnację,że wygląda to nienaturalnie ?

no więc mówie, odpowiedni strój i nikt nie będzie uważał Cie, za tandetną.

Gość nie jest latwo. .
O to chodzi o to co napisałeś. U porządnego faceta jestem przegrywam na starcie Nie chodzę na dyskoteki . w zestawieniu z kremową kurtką karnacja razi w oczy także staram się inwestować w ciemniejsze rzeczy . Tylko teraz gdy gdy idzię okres letni nie wiem czy to dobry pomysł aby na okrągło latać w czerni. Czy jeśli zrobię sobie jakąś czekolade na włosy to pomoże?

Gość nie jest latwo. .
Moja nauczycielka raz spytała z jakich wysp przyjechałam bo jestem strasznie opalona. Dała też wykład na temat sztucznego opoalania jakie jest niezdrowe etc.

Gość 3454345643
ja mam podobnie chociaz mam jasne blond wlosy ale ciemne brwi a oczy nijakie. i kazdy mysli ze jestem farbowana a to moj naturalny kolor :O a mam taka karnacje ze zaden kolor oprocz jasnego blondu mi nie pasuje bo mierzylam juz rozne peruki w specjalistycznym sklepie zeby sie przekonac. tez sie nie maluje, jedynie tusz nawet na imprezy czy wieksze wyjscia bo czuje sie strasznie sztucznie :O

Gość 3454345643
jakbym na sile chciala byc blondynka, jeszcze przy glowie mam ciemniejsze Eh

To rzeczywiście niewesoło :P Ale latem ubierając się w gustowne i luźniejsze ciuchy będziesz wyglądała z pewnością naturalniej :] Bo zimą jak do czarnych włosów dorzucisz czarną kurtkę, zwłaszcza skórzaną, obcisłe dżinsy i kozaki to nie dziwota, że ludzie patrzą na Ciebie jak na lokalnego wampa :]

kobieto nie masz własnego rozumu? nie zmieniaj się z powodu ludzkiej głupoty. pozostań sobą. ile Ty masz lat? niech się wstydzą te, które leżą na solarium. masz oryginalną urodę, ciesz się tym. :)

przesadzasz albo kokietujesz może zmień strój na jakiś bardziej elegancki ,są kremy matujące rozjaśniające--dodające cerze blasku błyszczyk w naturalnym kolorze. nie chcesz farbowac włosów ,używaj szamponów koloryzujących w ciepłych odcieniach brązu