Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jest latwo. .

wyglądam tandetnie

Polecane posty

Gość 3454345643
ja wlasnie ubieram sie tak inaczej niz wszystkie. mam jedna pare rurek ale rzadko w nich chodze bo wtedy czuje sie wlasnie jak taka blondi. a jestem szczupla i dobrze mi w rurkach. wiec jak juz je ubieram to staram sie zeby reszta ciuchow byla taka "luzacka";) w lecie jest lepiej, lubie szersze lniane spodnie, do tego zwykla dopasowana koszulka, drewniana bizuteria i jest dobrze i przede wszystkim nie czuje sie "blondi"

Gość nie jest latwo . .
a co ja moge kokietować kogo? jestem normalną dziewczyną tylko mój wizerunek rzuca się w oczy. Mama poradziła mi abym ścieła włosy taka zmiana nie zaszkodzi i może rzeczywiście ten brązik będzie odpowiedni. A co do rurek to rurki są dla kobiet.I z nich nie zrezygnuje napewno.

nie wiem,może to nie wina stroju czy urody,może zachowujesz się zbyt głośno ,przeklinasz ,prowokujesz ?

Gość 00kolorowa00
wstaw jakiekolwiek zdjecie jakiejkolwiek dziewczyny, której typ urody przypomina twój, to ocenimy

ja też chętnie ją zobaczę,bo nie znam dziewczyny która by narzekała na to że się wyróznia typem urody

Gość 00kolorowa00
swojego na pewno nie wstawi, nie oszukujmy się, a na "cudzym" bedzie mozna ocenić czy ma się dziewczyna czym martwić.

Gość kurde faktycznie masz problem
rzeczywiście jesteś brzydka skoro podobna do niej

czyli ktoś zupełnie wyglądający inaczej. ale i tak podtrzymuję co napisałem wcześniej. nie przejmuj się opinią innych. bądź soba i najważniejsze - zaakceptuj siebie taką jaka jesteś.

czyli wygladasz jak większość kobiet z fotka pl?

Gość 00kolorowa00
no bez jaj: "trochę ciemniejsza karnacja i inny kolor oczu i znacznie ciemniejsze wlosy i wogole inna buzia" czyli wszystko inne, no to dałas czadu........

Gość nie jest latwo ..
No bez jaj ale nie znajde swojego sobowtóra posłużcie się wyobraźnią same widzicie ratuje mnie tylko zmiana wizerunku bo reakcje mówią same za siebie

Gość 00kolorowa00
na 2 zdjęciu to ty?

Gość nie jest latwo ..
Bardzo śmieszne do odważnych nie należe Żegnajcie dzięki za dopowiedzi

Gość wyglądasz chu.jowo i
skończ już ten temat,nikt Cię nie będzie tu pocieszał ani wdawał się w dyskusje skoro nie wiemy jak rzeczywiście wyglądasz,wkleiłaś zdjęcie jakiejś solarki i liczysz na pochwały czy jak?Brzydka musisz być i chcesz tutaj nas kokietować ale nie uda Ci się to.

Gość jhjhhjjhjh
Jak je ZAKŁADASZ, nie UBIERASZ.

nie obruszaj się zaakceptuj siebie,albo postaraj coś zmienic

Gość do napiszcie prawdę
dobrze jest :D

Gość uroda ok
dziewczyna bardzo ładna, ciekawe jaka jest bez makijażu i ładnej fryzury, ale ogólnie brunetki są ładniejsze niż blondynki :)

Gość gjnfdgijdfn
ale pierdolenie:) ja z natury jestem blondynką, miałam platynowy na głowie a ostatnio nawet czarny. lubie sie czasem ubrac w obcisłe spodnie do tego skorzana kurtka no i co? jakoś nie słyszałam uszczypliwych komentarzy a jak nawet ktos sobie tak pomyslal to co z tego? akurat dyskoteki to ostatnie miejsce w ktorym bym zawitała, wolalabym raczej jakis koncert. a faceta mam od 3 lat i bardzo duzo fajnych inteligentnych kolegów w swoim gronie. po prostu obracam sie w takim towarzystwie, chodze w takie miejsca, mam pasje i tyle. jak ktos nie chce mnie poznac takiej jaka jestem to trudno. kiedys ktos mi powiedzial ze robie bardzo złe pierwsze wrazenie a po chwili rozmowy ze mna mozna mnie bardzo polubic i dobrze bo jesli ktos ma zamiar mnie oceniac po jednym spojrzeniu to dziekuje bardzo nie potrzebni mi tacy ludzie. wiec skoncz te pierdoły bo jesli ludzie cie tak oceniaja to cos w tym musi byc albo nie masz nic ciekawego do powiedzenia i ludzie patrza wylaczenie na twoj wyglad. poza tym gdzie ty sie bawisz skoro spotykasz samych przygłupawych karków?

Gość napiszcie prawdę
Ale na szczęście nie mam takiego długiego nosa jak ona. :P Autorko ja cię rozumiem doskonale.🖐️

Gość nie jest latwo . .
mam dresa

Gość rumrum din
a poza tym nazywasz sie asia lesiecka hahaha z wroclawia no nie?