Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LeleylaMJ

GINEKOLOG A ANTYKONCEPCJA

Polecane posty

WITAM ! Mam 21 lat i chce isc do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne ... jak powinnam sie zachowac, co powiedziec i o co zpytac /? Oczywiscie moja pierwsza wizyta u ginekologa odbyla sie rok temu , bardzo mnie to kosztowalo , bo jestem osoba dosc wstydliwa ale wazne jest moje zdrowie... :) i dobrze , ze poszlam bo okazalo se ze mam zapalenie pochwy ,bardzo mnie to zdziwilo pbo od trzech lat jestem tylko z jednym chlopakiem wspolzyje tylko z nim, Mam co do tabletek antykoncepcujnych pewnie uprzedzenia, wsolzyje ze swoim chlopakiem sporadycznie :( od trzech lat i bardzp pragnelabym czesciej, bo mamy udany seks :);) czy mimo tego ginekolog zapisze mi te tabletki, czy nie bedzie rzadnych komplikacji, czy bede sie zle czuc?? Bardzo licze za wyrozumialosc i rade doswaidczonych :) czekam na szybkie odpowiedzi i szczere pozdrawiam

Gość efaghsfnrty
porzadny ginekolog zanim przepisze ci tabletki powinien skierowac cie na badania hormonalne, zbadac cie, zrobic cytologie....na podstawie badan moze ci przepisac hormony.....mozesz sie po nich spodziewac wszystkiego...albo bedziesz miala skutki uboczne albo nie.....mozesz sobie w necie o skutkach poczytac..... Mozesz sprobowac brac np przez 3 miesiace zobaczysz jak sie bedziesz czula..... Po prostu pojdz i powiedz ze chcialabys aby ci przepisdal tabletki anty i popros o badania. moze byc tez tak ze przepisze ci tabletki i w czasie ich brania zapisze ci badania.... Kazda kobitka inaczej reaguje na hormony....ja np ich nie toleruje, zatrzymala mi sie woda w organizmie przytylam 10kg mialam depresje i zmiany nastroju z kolei moja przyjaciolka w ogole nie odczula skutkow ubocznych