Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zajka

Czy moj chlopak jest biseksualny?

Polecane posty

Gość Zajka

Od czego by tu zaczac... Od ponad 7 miesiecy jestem w stalym zwiazku. Mamy bardzo udane zycie seksualne, potrafimy sie kochac do 7 razy w tygodniu. Nasze zycie erotyczne lubimy urozmaicac tez przy pomocy roznych zabawek. Moj mezczyzna ma niemale doswiadczenie seksualne, mial niejedna partnerke w swoim zyciu i ma bardzo duzy poped seksualny, ktory czasami zaczyna mnie przerazac... Od samego poczatku naszego zwiazku wiedzialam ze oprocz zwyczajnych rzeczy, podniecaja go w seksie pewne sprawy, ktore chyba raczej nie sa normalne dla wielu innych mezczyn... Niesamowicie podnieca go kiedy stymuluje jego odbyt palcami, jezykiem...nie ma nic przeciwko, wrecz przeciwnie lubi kiedy zamieniamy sie rolami i to ja go penetruje od tylu... Zaczelam sie nad tym zastanawiac... Zwlaszcza kiedy pewnego dnia przeczytalam maila od jego dobrego znajomego, ktory sie zaczynal slowami: Witaj duzy chlopczyku, szczegolnie duzy chlopczyku w spodniach..." . (W nawiasie dodam , ze zanja sie dlugo, i nie raz byli w razem w spa, w saunie, wiec napewno go widzial nago a moj chlopak ma czym sie pochwalic...). Kiedys znalazlam tez u niego masc przeciwko: hemoroidom i ranom i uszkodzeniom oklic odbytu. Wszystko to zaczelam razem zbierac i teraz nie wiem co mam sobie myslec. Wiem ze uwielbia kobiety, kiedy nie ma stalej partnerki przelotna znajomosc seksualna jest dla niego normalnym stanem rzeczy. Wiec skad takie zapedy? Czy mozliwe ze jest cos o czym nie wiem? Czy jest biseksualista? Dziekuje Wam za odpowiedzi...

Moze byc BI, ale sie tym nei przejmuj, bedziesz miala do sexu jeszcze jednego

Gość cristian84
o ja pierdziele, to faktycznie musi sie grzmocić z chłopami. :-O no ja miałem przygody seksu grupowego w postaci 2M+1K no ale za cholere nagość drugiego faceta mnie nie ruszała. nawet przypadkowych dotyków unikałem. a co do Twojego faceta to zależy od Ciebie wszystko jak podchodzisz do spraw seksu.

Gość Zajka
Nie mam pojecia czy cokolwiek bylo miedza nim a innym mezczyzna. to tylko moje domysly, moze niesluszne... Poprostu chcialam sie dowiedziec czy te sygnaly moglyba na to wskazywac. Jak moglabym sie upewnic?

Gość cristian84
upenić sie możesz tylko albo szczerą rozmową albo podpuchą jakąś misternie przygotowaną. no jeśli chodzi o pieszczoty tyłka to ja np. uwielbiam jak mi panna liże, masuje ale juz wsadzanie czegokolwiek mnie boli. dlatego rozumiem jak jakaś laska odmawia mi anala i nie naciskam, ale głównie trafiam na takie wariatki co lubią ten sport. :-)

Gość Zajka
Musze przyznac ze on w wsprawach analnych jest barziej rozluzniony niz ja. Uwielbiam seks analny ale to jak on jest tam rozluzniony...to az mnei dziwi... Nie watpie ze z wczesniejszymi partnerkami tez to robil...

Gość sawex
Odpowiedź brzmi jednomyślnie: TAK Twój chłopak jest bi Cieszysz sie?

Gość cristian84
Zajka ---> ale tak szczerze to przeszkadza Ci to? bo jak tak to zmień faceta, 7 m-cy to niewiele jeśli chodzi o związek. mój sie rozpadł po prawie 4latach... a jak nie to ciesz sie seksem i bawcie sie swoimi pupami do woli ;-)

Gość ankkaaaaa
na to wyglada, ja bym nie chcial miec takiego faceta,serio

Gość Zajka
czy by mi to przeszkadzalo? raczej tak, nie chcialabym zeby moj facet byl posuwany przez innego :/ Ja poprostu chcialabym miec pewnosc czy w ogole cos tu jest...

Gość cristian84
Zajka to mu podpuchę zrób, i sie dowiesz wszystkiego. no nie wiem, jakis lewy e-mail albo nr. telefonu i nakręć że jesteś napalonym facetem, napalonym na jego dupę, jak to dobrze rozegrasz i zaaranżujesz to bedziesz miała czarno na białym kim jest Twój facet. ja np w ten sposób wyeliminowałem laskę co chciała być ze mną. po rozstaniu z nażeczoną jeszcze wierzyłem w miłość i zacząłem sie widywać z zdawało by sie fajną dziewczyną ale nie pasowało mi że non stop nawija o seksie, wiec z 'lewego' nr pare inteligętnie ułożonych sms jej posłałem i okazało sie że to szmata co sie puszcza z każdym. olałem ją ciepłym moczem, no bo co, przy mnie udaje cnotkę a gdzie indziej szpary popuszcza? a po tej akcji sam zacząłem używać życia na maksa.

Gość marek 22151
Masz faceta krytpo geja i tyle w temacie. Tylko patrzeć jak jak zaproponuje jakiegoś gościa do trójkąta.

Gość Dyskretny jebacz
to pedał jak nic. olej go bo Ci rogi robi z innymi facetami.

Gość Zajka
Czyli jednak to wszystko raczej nie jest normalne? a jezeli to tylko jakeis moje domysly?

Gość cristian84
Zajka --> nie, nie jest normalne. jeśli by tylko z Toba lubił takie zabawy to na dwoje babka wróżyła, natomiast jeśli widzałaś takiego maila o którym pisałaś to już budzi niepokój że lubi też i facetów. mówię Ci zaaranżuj podpuche jakąś i wszystko wyjdzie na jaw.

Gość Zajka
ale ten mail byl do niego ...

Gość cristian84
no to może jakiś koleś z którym robią sobie dobrze od czasu do czasu. wybadaj to...

Gość Zajka
powiedzmz tak, moj chlopak jest artysta i z tym innym facetem spotyka sie bardzo sporadycznie, mieszkaja w roznych krajach