Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tunijasqa

Czytam to forum i placze ze smiechu.

Polecane posty

Gość tunijasqa

Swietne jest to forum, taki zarcik odrywajacy od codziennych problemow. Te niby powazne tematy - jak ubrac dziecko :D jak dac dziecku na imie :D te pomysly z publicznym i kolektywnym zachodzeniem w ciaze - staraczki na 2010 r i td :D no i juz nie mowie o tych tematach z pytaniami co dac dziecku na obiad albo co robic jak prad kopnie :D Swietne forum, splakalam sie ze smiechu. Gratuluje autorkom wyobrazni w zakladaniu tych fanatstycznych tematow.

Gość ****pitu pitu***
Forum równiez gratuluje iście udanego tematu. Płaczemy razem z Tobą 🖐️

Gość tylko się nie
zachłyśnij łzami... jak Ci sie nie podoba to nie czytaj!

Gość jjkhj909
ja mam pytanie Czy masz dzieci?

Gość jjkhj909
to pytanie do autorki

Gość rozbawiona aż do łez.......
autorka na pewno nie ma dzieci. Bo gdyby miała to by nie zakładała tak durnego tematu. zresztą kto by chciał zrobić dziecko takiej starej pannie :)

Gość śmiechu warte12334
żałosne jesteśćie matki nieuki i leniuchy siedzące w domu i narzekające. co roboty a nie głupoty wypisywać. no ale już...

Gość kkiinnggaa.
Twoja stara to leniuch i nieuk :D

Gość saleminka8
uderz w stół a nozyce sie odezwą hehe

Gość zdechnąć można
a mam dziecko a też mnie śmieszy takie "wspólne" zachodzenie w ciążę...Ja do tego żeby mieć dziecko nie musiałam mieć pomocy koleżanek. I ta nazwa....staraczki... :(:(:(

Gość jasne jakbytak zrobili
hahahahaa///taaaa....staraczki- ja myslalam ,ze to byl blad i mialo byc sraczki.....

Gość zdechnąć można
Taaak, a kobieta w ciąży to w dzisiejszych czasach ciężarówka :):) kurczę, jak mozna o sobie mowić, że jest się ciężarówką?? To już nie można być w ciąży? AAAAA, i dziecka też nie można mieć tylko jakieś " dzidzi" :):) dla mnie to strasznie infantylne....

Gość Madalinka Pralinka
śmiechu warte12334 - zaskoczę Cię :D nie jestem mamuśką, nie jestem tez bezrobotną, mam też wyższe wykształcenie :) mam dobrze płatna pracę, w której teraz jestem i mogę sobie siedzieć nawet na kafe ile chcę :)... a smieję sie z takich osób jak Ty, które myślą, że są mądrzejsze od reszty :)

Gość zgadzam się z autorko
a propo wszystkich tych mamusiek które świata nie widzą poza swoimi bachorkami i co chwila zakładają kolejne durne tematy o tym że dziecku się ulało,narobiło zieloną a nie żółtą kupą itd itp

Gość halina co sie wypina
uhahane koleżanki - a ciekawe po jakich Wy forach szalejecie - komiksy? randki?? tam to dopiero infantylne teksty są...

Gość zdechnąć można
raczej nie śmigam po takich portalach ale grypa wstretna mnie dorwała i w łózku leżę... i tak szukając czegoś w necie na Cafe trafiłam.... Po portalach randkowych nie szaleję bo nie mam potrzeby a komiksów już nie lubię :):):)

Gość o to to to
staraczki :/ ciężarówki... rozpakować się! - czyli urodzić.... Kobiety! opamiętajcie się....

Gość aaabcia
temat prowo, po co sie wypowiadac :D ale tak w sumie to: staraczki = kobiety chcace i starajace sie zajsc w ciaze cieżarówki = kobiety w ciaży fasolka = płód zafasolkowanie = zapłodnienie @ = okres gin = ginekolog OM = ostatnia miesiaczka :):):) sporo czasu zajelo zeby sie polapac o co be na macierzynskim, sama nie używam tych okreslen... jakos nie moge sie przełamac!

no to może: - akwarystyka - czy ładnie będą wyglądać skalary z neonkami? - turystyka - lepiej na teneryfę czy do grecji? - ogrodnictwo - pryskać drzewka czy nie? - diety odchudzające - ile plasterków serka na śniadanko??? - itp itd, w jakikolwiek temat się nie wkręci, zaczyna się zadawać mniej lub bardziej sensowne pytania... a może to: czy czesać kotka za uszkami???

Gość aaabcia
oo poprzedniczka dodala rozpakowac się = urodzić :):) znacie moze wiecej ''kafowych określen''?? wpisujcie!!

Gość cxx
same się nie posrajcie :O co myślicie, że tylko wy możecie na forum królować ? od matkowania w pustych makówkach się co niektórym przewraca :O

to spadajcie na fora informatyczne, medyczne, ambitno-naukowo-mądre, a nie takie infantylne debilizmy o cuchnących kupach różowych bobasków

Gość cxx
aha i uważacie, że brak dzieci to infantylność :D norma :P ciemnogrodzkie myślenie, byleby się zapłodnić i już :D ludzie mają masę innych rzeczy, priorytetów którymi się kierują w życiu i w ogóle nie muszą być to dzieci :P ale mamuśki tego oczywiście nie pojmą ;)

cxx - oczywiście tak, zapłodnić się to cel rasy ludzkiej, to najważniejszy obowiązek małżeński i jesteś infantylna jeśli tego nie rozumiesz hehehehehehe że wam się chce tk przypierniczać do wszystkiego to dopieroświadczy o znudzeniu życiem i braku zainteresowań

Gość takie tam gadanie..
a nie sądzicie, że można być i mamuśką i normalną laską? Mnie śmieszy wchodzenie na forum, które w tytule ma to co ma i jakieś smiechy chichy. Ależ to trzeba być sfrustrowanym:) Dopóki nie miałam dziecka pojęcia nie miałam jak ważny jest kolor kupki malucha!!! Albo, że ulewanie do pewnego wieku to norma. Więc "niedzieciate" koleżanki śmiejcie się ile wlezie. A jak już będziecie dzieciate i bedziecie szukać w sieci informacji na temat kupek czy pieluch to broń Boże tu nie wchodźcie :)

no o, właśnie, zgadzam się z przedmówczynią :)

Gość cxx
10:24 [zgłoś do usunięcia] halina co sie wypina cxx - oczywiście tak, zapłodnić się to cel rasy ludzkiej, to najważniejszy obowiązek małżeński i jesteś infantylna jeśli tego nie rozumiesz hehehehehehe że wam się chce tk przypierniczać do wszystkiego to dopieroświadczy o znudzeniu życiem i braku zainteresowań taa oczywiście tylko takie jak ty mają takie argumenty bo na inne je nie stać :D nie pannico - Ja mam taką pracę, gdzie pomagam chorym ludziom, sprawia mi radość, ludzie mnie szanują - każdy wie, że dzieci nie chce mieć nigdy i to zdanie również szanują ;) tylko na kafe jest rasizm jak się patrzy :D

Gość zdechnąć można
mam dziecko, to tak na marginesie :):)