Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady lady lady

Dziwna kuleczka

Polecane posty

Gość lady lady lady

Witam :) Mam bardzo dziwny i krępujący problem. Mam na końcu wzgórka łonowego jak już cię zaczyna ci**a taką dziwną kuleczkę pod skórą . Jak ją dotykam to strasznie boli, nie mogę się tam mocniej dotknąć bo strasznie boli.Myślałam że to może jakiś pryszcz ale po pierwsze w taki dziwnym miejscu to raczej nie spotykane no i jak to dotykam to jest to taka dziwna kluka którą moge minimalnie przemieszczać . Miała któraś z was tak ? Proszę o pomoc .

Gość lady lady lady
upupu

Gość hdjkadhjsd
jak biała to wyciśnij

Gość pomponikpam99999999
będzie Cie bolec coraz bardziej bo tam sie ropa zbiera. musialas się zaciac tam maszynką i zabrudzic. jak tylko bedzie sie dalo przekluj igłą czystą ( zdezynfekuj wodą utlenioną) i wycisnij wszystko. jakby po paru godzinach czY na nastepny dzen nadals ie gromadzila ropa to dalej nakluj i wyciskaj. i oczywiscie caly czas dezynfekuj. to bolesne ale inaczej sie nie da;)

Gość mama 2 latka
głupoty ci piszą. Ja to miałam, to zapalenie gruczołu śluzowego czy jak się to zwie;-) Idź do ginekologa, konieczna jest maść antybiotykowa na receptę, Dolegliwości szybko przejdą.

Gość lady lady lady
Tam nie ma ropy ani to nie jest pryszcz , jak się bardziej temu przypatrzę to to jest takie żylaste i się delikatnie powiększa bo pare dni temu zdaje mi się że było mniejsze

Gość upupuupup
upup

przede wszystkim idź do lekarza. To może być jakis podskórny wysięk, stan zapalny, nagromadzenie tkanki łącznej, zator zylny.. wszystko.