Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanica_abc

chce odejsc

Polecane posty

Gość kochanica_abc

poznalam go rok temy oboje jestesmy w zwiazkach bylo super ale z jego strony jest za duze zaangazowanie a ja tego nie chce facet jest duzo mlodszy ode mnie nie chce sprawiac mu problemow wiekszych niz to konieczne jak zakonczyc? moze ktos byl w takiej sytuacji?

Gość infonia
nie bylam i nie bede, to pewne. a takie kobiety jak ty, to desperatki :O

Gość kochanica_abc
jak bedziesz w moim wieku i przezyjesz oczarowanie i fascynacje tak jak ja to bedziemy mogly porozmawiac;)ja wiedzialam ze to jest tylko jakis wycinek czasowy on tez my nie mielismy wspolnych planow prosze o wypowiedzi ludzi ktorzy zetkneli sie z taka sytuacja zyciowa

Gość ghjkllmn
a po ile macie lat/

Gość kochanica_abc
ja duzo on 30:D

Gość ghjkllmn
może poczekaj az sam zrozumie ,zauroczenie w końcu kiedyś minie z jego strony

Gość heeej....
No nie wiem, nie chce Cie osądzać. Tez jestem w zwiazku z duza roznica wieku tylko, ze odwrotnie, niz Ty, no i oboje jestesmy wolni, tzn mamy tylko siebie :) Jesli czujesz ze nic z tego nie bedzie....skoro kazdy z Was jest w zwiazku.... to straszne, bo jak ma czuc sie jego zona/dziewczyna i Twoj mąż?? heh...

Gość kochanica_abc
tez tak mysle tym bardziej ze nie spotykamy sie czesto musze chyba skrocic nasze kontakty telefoniczne zeby to tak wszystko plynnie przeszlo jest mi ciezko bo dla mnie to taki ostatni skok na bungee byl;) ale wiem ze nie wolno mi brnac dalej...

Gość kochanica_abc
nie zaniedbuje swojego meza a jesli prawde mowi on to i ich zycie nie tylko seksualne zmienilo sie na lepsze,wiecie to mlody facet ktory poznal kobiete troche z innej strony;) rozmawiamy tez o dzieciach,pracy o naszych partnerach,tak czy tak musze odejsc bo padlo slowo na k...

Gość heeeeeeejj....
heh......no nawet jesli w jego zyciu sie polepszylo za Twoja sprawa to i szybko moze wszystko sie rozleciec niestety. Wystarczy, ze partnerka Twojego kochasia sie dowie i rozwali mu sie zwiazek- tak samo jesli chodzi o Twoje małżeństwo. Stąpacie po śliskiej nawierzchni :)

Gość heeeeeeejj....
A mąż Cie zaniedbuje?? musi byc powod dlaczego znalazlas sobie kochanka... zaniedbywanie, czy raczej skok na bungee :):)???

Gość kochanica_abc
mam nadzieje ze niezaleznie jak miedzy nami sie ulozy to tamten zwiazek bedzie trwal miedzy nami to taka fascynacja seksualna;) nie jestem zaniedbana przez meza;)wrecz przeciwnie :D/jesli wiesz o co mi chodzi;)/ to raczej skok na bungee;)

Gość heeeeeeeeej.....
Tak, wiem ..... tylko szkoda ryzykowac małżeństwo i jego zwiazek chwilą zapomnienia ;) kiedyś mi się wydaje, że wyjdzie to wszystko na jaw ;)

Gość kochanica_abc
mam nadzieje ze sie mylisz;) ale dziekuje za obecnosc ostatecznie liczy sie tez usmiech na samo wspomnienie tego co bylo...