Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sentencyjnie na dziś

idiotyzm kobiet sięga szczytu

Polecane posty

a ich mądrość sięga dna :O

Gość donalonsodeviczimendoza
popieram , męski rozum zawsze był górą , kobiety nas nigdy nie do gonią w naszej inteligencji i mądrości , w sumie to tylko słabe na umyśle istoty których należy żałować i traktować jako składnik żywego domowego inwentarza :)

cóż to za wywody, czyżby jakaś ciekawa sytuacja wpłynęła na takie przemyślenia?

zgadza się ale to jak one się teraz zachowują oraz co mają w głowie , to woła o pomstę do nieba , a wszystko dlatego że dostały więcej swobody niż mogą znieść :O

dziwne jest to, ze to samo twierdzi ok. 80 % kobiety o samczykach.. a pozostale 20 % jeszcze nie zdaje sobie z tego sprawy jacy są faceci

Gość zagubionaaaaaa
wspolczuje:)

Gość donalonsodeviczimendoza
woda sodowa im do głowy uderza już mój pradziad wiedział że baby trzeba krótko trzymać raz pogłaskać a raz nahajką przez plecy żeby respekt przed panem domu miała a teraz to im się jakiejś wolności zachciewa ma toto w kuchni siedzieć i japę otwierać tylko wtedy gdy trzeba :D

drogie dziewczynki na nic wasze protesty , bo wy im bardziej protestujecie, to tylko więcej krzyczycie , nic poza tym :O poza tym to co wy twierdzicie to jest tylko próbą odwrócenia wszystkiego w kierunku faceta , a nie żadną miarą twórczą :O

Gość Nikt mnie nigdy nie Pokocha
Był kiedyś sobór, i jednym z poruszanych w nim temacie było: czy kobietę można uznać za człowieka:] i czy ma duszę. Więc warto pomyśleć nad tym. Osobiscie jestem kobietą, i śmieje się nad waszymi niektórymi tekstami, tak jak i śmiałam się z tego soboru:D No, ale on był w średniowieczu a dziś mamy XXI w (?!)

Gość WiernyIdealom
Baby to gorszy gatunek

Gość uladana
Ktoś kto jest naprawdę inteligentny nie potrzebuje do budowy swojej wartości poniżania innych ludzi. Drogi autorze, musisz mieć duże problemy ze swoją psychiką skoro tak żałośnie szukasz potwierdzenia swoich inteligentnych wywodów na KOBIECYM forum. Nie wiem dlaczego tak marnujesz swój potencjał. Czyżbyś nie znał innych sposobów na spędzanie wolnego czasu? Przecież powinieneś się teraz zajmować odkrywaniem bozonu Higgsa.