Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siedemnastka177177

Co jest ze mną i okresem?

Polecane posty

hej :) to znowu ja. a wiec mam kolejny problem, gdyż, na początku tu przeczytajcie co się ze mną działo, bądź co robiłam: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4441252&start=0 no ii po tym:* postanowiłam przyspieszyć okres, wypiłam sok z cytryny, cole, ćwiczłam brzuszki i oczywiście kąpiele. Okres przyszled zaraz po tym, 20 kwietnia. Nie był on natomiast jakiś obfity strasznie ( a czasami takie mialam, chociaż z kazdym mieśące one sie jakby troszke uspokojały- nie wiem czy to normalne). No ale od kilku dni jakos od 4-7, zauważyłam ze mam bardzo gęsty śluz, tak jakby w czasie owulacji, a raczej tak jakby juz po, bo był on no ciągnący sie i biały. Potem zobaczyłam że było troszke w nim krwi. na drugi dzien nic nie było, wszystko jak dawniej, a jakos 5 mialam troszke tak jakby czystej zywej krwi jak się wysikałam- podczas podcierania się. nie było tego duzo, bo mala kapka. no i jakos od wczoraj, mam śluz taki jakby brązowy, nie wiem może jakby to była krew zaschnięta ze śluzem czy cos. Nie wiem co się dzieje ze mna, czasami wiem ze tak mialam przed okresem, ale czy to mozliwe ze tak szybko bym dostala znowu okres?.. Proszę Dziewczyny Pomóżcie Mi!..

eh.. no właśnie chyba będę musiała, i planuje, tylko chciałam się dowiedzieć co Wy o tym sądzicie? czy to coś poważnego?.. ^^ i dodam że ostatnio zaczełam chodzić też na solarium, i ćwiczyć mięśnie brzucha, więc nie wiem czy to ma jakiś związek z tym?