Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietpowoa212

Śluz płodny przez 1 dzień ...

Polecane posty

Gość nietpowoa212

Witam.Ostatni okres miałam 21.04.Od jakiegoś roku obserwuję swój śluz ponieważ staram się z narzeczonym o dziecko.Jednak ten miesiąc jest nieco dziwniejszy.Otóż wczoraj wieczorem biorąc prysznic zauważyłam u siebie śluz płodny (ciągnący,przeźroczysty) ,dzień wcześniej jeszcze takiego nie miałam było mało i był biały,dziś nie wiem jak to możliwe śluzu nie było praktycznie.Kochając się z narzeczonym potwierdziliśmy fakt,że jest go mniej. Dziwne to jest dla mnie ponieważ zazwyczaj śluz płodny mam 4-5 dni ,ale nie 1 Dodam ,że dziś przypada mi 20 dzień cyklu ,nie dziwię się ponieważ cykl waha mi się od 28-35 dni. Trochę to dla mnie osobiście dziwne.A kochałam się z mężem dziś,7 maja i 1 maja ,podaję daty jak najbliższe moich dni płodnych ....

Gość organizm kobiecy to nie
szwajcarski zegarek i każdy cykl ma prawo być inny i nie ma w tym nic dziwnego

Gość nietpowoa212
Dziękuję bardzo:)

Gość to ja nie kumam
kochałaś się z narzeczonym czy z mężem? Czy z tym i z tym...

Gość nietpowoa212
Przepraszam za pomyłkę :) Po prostu nazywam go już mężem haha ;D Zwyczajna pomyłka ;) Narzeczony *

Hejka, trudno cosik powiedzieć, jesli masz tak nieregularne cykle :( Ja bym spróbowała z testami owulacyjnymi... Już raczej nie w tym miesiącu :) ale w przyszłym? Są drogie niestety :( 20-30zł za 5 sztuk... Ale warto wiedzieć kiedy są te szczególne dni... Szczególnie, że na wygląd śluzu wpływa wiele czynników.. Hormony, podniecenie, stan zdrowia i humor... :) Wiem po sobie :) A te testy mogą pomóc :) Pozdrawiam serdecznie :D

Gość nietpowoa212
Ja w testy owulacyjne nie wieżę ;)

Gość testy owulacyjne można
kupić też na allegro i są dużo tańsze ok. 1-2zł za jeden test tylko trzeba zwrócić uwagę by miały CERTYFIKATY CE i ISO

kobieta czasem jest zdolna do zajścia w ciążę 2 godziny, tam mi gin powiedział :) więc 1 dzien to i tak dużo :)

Gość testy owulacyjne można
a ja radzę Ci spróbować:) ja zaszłam w ciążę już w drugim cyklu przy testach owulacyjnych:) potrzebne mi były przy planowaniu płci, bo synka już mamy, a tym razem chcielibyśmy by była dziewczynka;) w sobotę dowiem się czy się udało:)