Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowa konwalia

Mąż-przedstawiciel handlowy

Polecane posty

Gość majowa konwalia

Mój mąż właśnie zaczął pracę jako przedstawiciel handlowy w branży kosmetycznej. Dziś spotkałam znajomą ,rozmawiałyśmy o tym i ona zadała mi pytanie ,czy nie boję się o niego w sensie ,czy nie jestem zazdrosna ?! On na codzień ma kontakt głownie z kobietami.....! Nigdy wcześniej w ten sposób o tym nie myślałam! Mam się bac?!! ;) Chcialabym ,żeby w dyskusjii wzięły udział żony i klientki przedstawicieli,a może i sami przedstawiciele ;)

Gość po pierwszym szkoleniu
sama sie przekonasz jak to jest z przedstawicielami

Gość to dziwne ze to znowu ty
poznasz po tym ze w kazdym domu w ktorym był mąż bedzie podobny do niego bachor:D

Gość dorka,była żona Izydorka
Miałam takiego ślubnego przedstawiciela handlowego w swoim łożu przez rok... Przez jakiś niesamowity splot wypadków nakryłam jego z panienką w hotelowym pokoju. Razem nie jesteśmy. W hotelarstwie nadal pracuję... Mamy stałych bywalców na delegacji, ich kontakt z płcią odmienną kończy się na uśmiechu po kolacji. Takich panów jest większość. Owszem, zdarzają się i tacy, którzy sprowadzają sobie do pokoju panienki... ale to jest garstka...

Gość heeheh na pewnym portalu
heeheh na pewnym portalu mozna znaleźć dziesiatki tkaich ogłoszen jestem w trasie, nocuje tu i tu szukam towarzystwa ;)

Gość majowa konwalia
Mój mąz zanim mnie poznał miał już 2 zony a ponadto ludzie opowiadają, ze zwiedził wszystkie agencje towarzyskie w mieście :(