Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie halo ze mną

chyba coś ze mną nie tak.

Polecane posty

Gość nie halo ze mną

stuknęła mi 20stka, pasztetem nie jestem, dbam o siebie, staram się być miła dla wszystkich, ogólnie jestem lubiana przez dziewczyny i na tym się kończy. a faceci albo się na mnie jedynie gapią, albo nie zwracają uwagi w ogóle, nie ma znaczenia czy to szkoła, tramwaj, centrum handlowe, czy impreza :o podejrzewam, że jestem tym typem człowieka, który wytwarza jakąś negatywną aurę i do którego się po prostu strach odezwać, nie wiem, może nieświadomie jakąś skurwysyńską minę robię i każdy się gapi, ale nie podejdzie. albo naprawdę mam coś nie halo z twarzą i to co widzę w lustrze ma się nijak do rzeczywistości 😭 a najgorsze jest to, że znalezienie faceta powinno być dla mnie stosunkowo łatwe, bo niestety babskich zainteresowań nie mam, wolę się pobrudzić w lesie przy paintballu, grzebać w samochodach czy grać w call of duty czy inny counter strike niż gadać o modzie (styl mam całkowicie babski, żeby nie było, że jestem jakimś totalnym babochłopem.) dlaczego los mnie tak nienawidzi? chciałabym móc iść z kimś gdziekolwiek, a nie ciągle wszędzie sama, bo moje koleżanki wolą gnić przy książkach. czuję się jak jakaś niedorozwinięta, nawet na spotkaniach rodzinnych mi wypominają, że coś ze mną nie halo :(

Gość tamaguczi
masz pecha

Gość nie halo ze mną
no mam, do ludzi, do życia, do wszystkiego. czasem wolałabym być kompletnie brzydka, żeby jakiś inny brzydal z litości mnie przygarnął. a tak to nawet na to liczyć nie mogę, mimo że wymagań to ja już nie mam praktycznie żadnych, wezmę wszystko :o

Gość tamaguczi
no i co z tego 😴

Gość nie halo ze mną
to z tego, że ja tu cierpię, a ciebie to nudzi 😭 :classic_cool:

Gość tamaguczi
ja cierpie praktycznie cale zycie, wiec jakos mnie to nie rusza :classic_cool:

Gość nie halo ze mną
podziel się ze mną tymi bólami, może mnie to pocieszy :classic_cool: przerwa, dzięki za uświadomienie, chyba masz rację i u mnie to wygląda podobnie :o :o brunet, kto jest bez tłuszczu niech pierwszy rzuci granatem :classic_cool:

Gość tamaguczi
zastrzel sie, bedzie jednego polmozga mniej :o

Gość nie halo ze mną
"zastrzel sie, bedzie jednego polmozga mniej" to do mnie? ja tu do ciebie z sercem na dłoni, a ty tak po chamsku :( :classic_cool: przerwa, ty się mi tu nie rozsadzaj, dwie ofiary losu to zawsze raźniej :classic_cool:

Gość skoro juz jestesmy przy temaci
hej, moze to i jest zla aura , albo wywierasz negatywny wplyw przez swoje wlasne nastawienie ? tak , wiem , ze latwo mi mowic. moze opisze ci troszeczke ciekawsza teorie ? jest polnoc , to nie bede sie rozpisywal , poczekam kilka minut na twoja odpowiedz jeszcze. Rzecz wyglada mniej wiecej tak: mozesz byc troszeczke inteligentniejsza od reszty towarzystwa i przez to wyraznie odstajesz. ludzie inteligentniejsi sa odrobine wyobcowani , bo jak kazdy glupi wie , jest ich znacznie mniej niz tych przecietnych. zamiast starac sie dopasowac niczym klacz do stada pingwinow zawsze mozesz sprobowac czegos innego.. mozesz sie pokrecic kolo biblioteki , czy przejsc na jakis wieczorek poetycki , wreszcie pojsc na jakies szachy. ksiazki nie gryza , w zadnym razie. warto sprobowac, naprawde. wierze w ciebie

Gość nie halo ze mną
z pokazywaniem to u mnie marniutko, dupa płaska, nogi krótkie, cyc nietęgi, jedynie twarz jest jakaś :( może to w tym problem, że jestem deską? kto by tam chciał romansować z deską, szoke, chyba odkryłam istotę problemu 😭 na dyskę to w sumie mogę wyskoczyć, może jakiś najebany w trzy doopy będzie reflektował na flirt, ale tak potem w życiu go poić codziennie, żeby nie widział defektów to ciężko :o co do tej inteligencji, to sama nie wiem. staram się nie rzucać jakimiś mądrościami w towarzystwie, bo już raz tak rzuciłam i się skończyło tym, że przy stole zostałam sama, tacy są przyjaciele właśnie :o w końcu walnę się plackiem na ławce w parku z książką, będę udawać wielką intelektualistkę i może jakiś odważniak przycupnie sobie obok 😭

wiesz.. tu raczej chodzi o sama rozmowe. jezeli musisz uwazac na to , co mowisz , to znaczy ze to towarzystwo najwyrazniej nie ma ci za wiele do zaoferowania :P z tym siedzeniem w parku z ksiazka to bez przesady.. ale jak chcesz poznac ludzi o troszeczke odmiennych pogladach , albo lepiej - o zupelnie innym sposobie myslenia , to zawsze mozesz sie zapisac na jakis interesujacy kurs (?) moze medytacja ? tam na pewno takich przecietniakow nie bedzie

no już chyba lepszy taki nażelowany dres z piatkowej potańcówki , niż takie wyimaginowane miłosci z kaffe? 😭 :classic_cool: chyba że dalej bedziemy tu siedziec i liczyc, że ktoś nagle podejdzie i z błyskiem w zebie, powie " Czy twój ojciec był złodziejem? Bo skradł gwiazdy z nieba i włożył je w twoje oczy" ? :O:O 🖐️)):(

widzisz Twój problem jest jednoetapowy , znaleśc faceta, a potem go juz mieć ! mój ma drugi poziom trudnosci, pierwsza wspólna notzi zarazem ostatania :O:😭 no w deche i to dosłownie :classic_cool: wybacz jeśli mówie Ci o tym a juz to wiesz:classic_cool: ale nie wiem ile na ile jestes w kafeteryjnych nikach obeznana :O

przerwa, nie jestem zadna wyrocznia , ale moze.. olej to i zostan ninja ? tylu jest ludzi, a ty myslisz o nazelowanym dresie ? jestem pewien , ze tak naprawde to nie tyle potrzebujesz dresa z klatki, co ciekawego towarzystwa.. no , na poczatek, oczywiscie :) sam bym ci go dotrzymal , ale niestety..

Gość nie halo ze mną
dobra, trzeba się za siebie wziąć i sobie przygruchać jakieś lotniejsze zajęcie, w myśl tego co pisał "skoro juz jestesmy przy temaci", przez noc nad sobą pomyślę i daj Bóg, żebym wymyśliła, dzięki. jaka motywacja do działania! :D mazuk, nie klikam, bo jak znam kafeteriuszy to tam albo słoik w dupie, albo jakieś gliterowe gierki, takam jasnowidzka :classic_cool: przerwo, przegrywam tu życie 3 lata, także twój życiorys mam obcykany :classic_cool: żelus pakers z potańcówy to w sumie lepszy niż nic, przyznam rację. ale trzeba się cenić, wolę widzieć myra w wale z kołdry :classic_cool: dlaczego ostatnia? bo chyba ten fakt z twojej biografii przeoczyłam :D

bo w nocy pod koudrą z reguły jest sie nago:classic_cool: a w takim akcie, szczególnie trudno jest pewne braki ukryć:O:O ostatnia, no bo znając swoje ciało, nikt nie bedzie jej chciał powtórzyc :O😭 dlatego nawet balabym sie zaryzykować, no a ile można cos ciągnaća bez seksualnej konsumpcji ? :O😭 wiec ni w pyte ni w oko 😭 :( dres to był skrajnie przykładowy przypadek, w rzeczywistosci to ma sie tak że oni nie gustuja w takich jak ja, ja nie gustuje w takich jak oni:classic_cool: ale niestety... ? :classic_cool: i tu mozesz dokończyc? :classic_cool:

ale niestety jeszcze nie skonczylem 18 lat ;)

ide spac , baj

Gość tamaguczi
czyzby kafeteryjne pasztety mialy zzamiar uzalac sie nad soba cala noc??:o