Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romatnyczna i nieszczęśliwa

CZY KTOŚ Z WAS ODNALAZŁ SWOJĄ DRUGĄ POŁÓWKE PO WIELU LATACH SAMOTNOSCI???

Polecane posty

Gość romatnyczna i nieszczęśliwa

Mam 26 lat i nic radosnego mnie nie spotkalo. Same przykrosci. Życie mi umyka. Z nikim sie nie spotykam nawet z koleżankami. Nigdy nie miałam chłopaka nawet nie rozmawiam z nimi, no może sporadzycznie z kimś z pracy chwile. Nie wiem nawet jakie to uczycie byc z chłopakiem, rozmawiac z nim codzien, patrzec na niego, byc z nim, przytulic sie...to dla mnie jest abstrakcją. Właściwie od 7, 8 klasy szkoły podstawowej marzyłam by mniec chłopaka. Mineło tyle lat i nic sie nie zmienilo. Nadal go nie mam i pozostaly tylko marzenia. Przez te lata wierzylam że mój los sie odmieni i w końcu spełni się moje życzenie. Teraz juz nie mam żadnych nadzieji. Czuje że tak zostanie......Ciekawa czy jest ktoś, kto po wielu latach odnalaz swoją drugą połówkę....Jakby co to prosze napiszcze, z przyjemnoscią poczytam takie historie

Gość Brat miłosierdzia
MIej ufność w Bogu.

Gość ja też chętnie poczytam
fajny temat :)

Gość taaaaaak
moja polowka czekala sobie na mnie w barku przez jakies 10 lat, pokismy jej nie obalili po odkryciu jej za pustymi butelkami. tak wiec nie przejmuj sie, wszystko przed toba 🖐️

ja miałam 23 a nawet 24 tez nic załozyłam konto na sympatii odezwałam sie tylko do jednego chłopaka i pierwsze spotkanie i juz poł roku razem

Gość ja poznałam swoją miłość
mając 28 lat:) wcześniej było co prawda parę związków, ale zawsze zostałam porzucana co skutecznie podkopywało moje poczucie wartości....dziś jestem szczęśliwą mężatką i mamą:) i do ciebie autorko los się uśmiechnie, czego z całego serca Ci życzę:) nie trać wiary...los lubi być przewrotny i ma dla nas wiele niespodzianek:) pozdrawiam

Gość Niyaaaa82
Ja po 3 latach bycia samej poznałam kogoś i już trwa to od prawie 2 lat. Wcześniej byłam w związkach, ale rozpadały się. Wydaje mi się, że nie ma wieku granicznego kiedy można kogoś poznać. Staraj się rozwijać i realizować i na pewno spotkasz kogoś kogo zafascynujesz. Nie fiksuj się na samotności - to nie pomaga w znajdywaniu :)

Gość gall anonim123567
,...ale co nikt Cie nigdy nie podrywał ,nie zagadywał ? dlaczego jesteś sama ? odtrącałaś zaloty czy po prostu nikt się tobą nie interesuje ?

Gość Teneshi_26
A ja mam dokładnie tak samo jak autorka, i wcale nie jestem brzydka i głupia, nie wiem dlaczego w niektórych przypadkach tak to sie toczy :(

Po raz kolejny taki temat, jakieś fatum na kafe... Wszyscy ładni, piękni, inteligentni, a nikt ich nie chce :o Albo wybujałe ego, albo defekt charakteru ;) Ja wg kanonu kafe jestem brzydka, a jakoś nigdy nie miałam problemów z niedoborem adoratorów, jak coś to wręcz przeciwnie :o Więc albo przesadzacie, albo kłamiecie :)

Nie zgodzę się. Ja jestem brzydki, tępy i szczęśliwie ożeniony ;)

Gość hj,
bycie w związku też nie ejst wcale takie kolorowe jak Ci się wydaje zwłaszcza kiedy przechodzi sie kryzys

Gość one more time.