Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnedziwne

dziwna narośl na nosie

Polecane posty

Gość dziwnedziwne

mam taką małą narośl na nosie, taką gulkę. najpierw była mała teraz chyba sie powiększyła . czy wiecie co to moze być i czy można to usunąć ?

Gość gbvcx fghb
napój z dojrzewających żabich jaj wypić po czym splunąć w kierunku mgławicy Magellana

Gość zupki_chinskie_kocham
czy to wyglada cos takiego jak pryszcz... moja kolezanka miala takie cos na czole, a co usuwała to znowu jej wyrzycało

Gość dziwnedziwne
no tak jakby syf tylko taki podskórny, w sumie trudno to opisać. odstaje troche i nie wygląda zbytnio ładnie. prawie jak baba jaga z naroślą na nosie tylko że moja jest mała i w sumie aż tak bardzo sie nie rzuca ale strasznie mnie denerwuje i boje sie że urosnie jeszcze większa :/ a tego nie chce.

Gość zydka
Hej ja właśnie tez mam taki problem. Prawie na czubku nosa, bardziej po prawej stronie jakiś czas temu wyskoczyła mi jakaś mała krostka. myślałam ze to będzie pryszcz. Po jakimś czasie nawet próbowałam to wygnieść. po pół roku zorientowałam sie ze to jednak nie bedzie pryszcz ;) Wkurza mnie to bo nie dośc ze mam duży i niezbyt prezencyjny nosek to jeszcze jakieś narośla na nim to juz masakra jest. Siostra mi mówiła że takie żeczy można usunąć u kosmetyczki ale nie wiem bo mi to wygląda na mocno zrośnięte z e skórą. to jest malutkie jakiś milimetr średnicy moze nawet nie ale jest lekko wypukłe i wkurza mnie strasznie. Jak znajdziecie jakiś sposób zeby sie tego pozbyć piszcie. Pozdrawiam

Gość sch
mam dokladnie to samo co pisze zydka. probowalam sama to obie naderwac i urwac ale boli.to takie bardzo malutkie niby tak nie widac bardzo,ale ja widze to jakby mi mala kozka z nosa wisiala

Gość AngelikaUrbanska147
Tez to miałam myślałam że pryszcz ale to nie był pryszcz sama jakoś rozdrapałam ale nie radzę bo mam teraz czerwony ślad po narośli na nosie i nie ładnie to wygląda. :)

Na takie tam różne dermatolog czasem przepisuje zwykłą maść, nie trzeba od razu wycinać. Najlepiej idź i sama zobaczysz co powie.

Gość gość
Hej udało wam się dowiedzieć czym jest ta narosl? I jak się tego pozbyć? Jestem w ciąży i wyskoczylo mi dokładnie to o czym piszecie :(

Gość gość
kaszak