Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laurent

swingers-wasze zdanie

Polecane posty

yhy ale o wypowiedzi proszę osoby które brały w tym udział,nie chcę znów słyszeć "kochające się pary tego nie robią,w sypialni najważniejsza jest intymność, bliskość itd.... interesuje mnie to czy naprawdę chodzą tam same stare pryki, jakie są wasze wrażenia.. czy żałujecie,czy coś się w związku zepsuło?? a może wręcz przeciwnie??

Gość kochajace sie pary
nigdy tego nie robia :O

Gość ludzie to ruiny
dla mnie tacy ludzie sa zboczeni, troche popieprzeni, jakby nie bylo fajniejszych sposobow na spedzanie zycia, lepszego hobby i w ogole brzydzi mnie to skupianie sie na tego typu przyjemnosciach

Gość ludzie to ruiny
sprowadzanie zycia do takiego zenujacego poziomu zamiast skupic sie nad czyms ciekawszym, fajniejszym i wazniejszym to spedzaja zycie na pieprzeniu sie, zarciu i lezeniu w wyrze, no i pracy, wjadome bleh

właśnie takich wypowiedzi się spodziewałam..Polski zacofany naród chyba dalej robi to "po bożemu" przez prześcieradło.. jesteśmy ludźmi chyba wszystkiego trzeba spróbować czy jeste ktos kto tak mysli czy wszyscy jesteście zubożali erotycznie?

Gość cxx
Polski zacofany naród- a ty nie bądź taki do przodu bo cie w tyle zabraknie :O

Gość cxx
poprawka - bo ci z tyłu zabraknie albo buty cię wyprzedzą :P

z tyłu mam całkiem nieźle. PS: naucz się czytać ze zrozumieniem :) to jest też oznaka zacofania :)

Gość dagmar ist.....!!!!
cxx----->jeśli nie masz nic więcej do powiedzenia oprucz krytycyzmu to WON!!! ja też jestem ciekawa jak to wygląda w praktyce

nie jestem zwolenniczką, przeciwniczką tym bardziej ponieważ nie mam doświadczenia z tego typu zdarzeniem,denerwuje mnie więc ostra krytyka ze strony ludzi którzy nie mają o tym pojęcia... niestety w wielu sprawach jest pełno takich ludzi....

Gość sex jest rozrywką ubogich
intelektualnie ludzi ,więc nie wiem czy ci zacofani z ciemnogrodu polskiego a nie tak rozwinieci seeksualnie jak ty :PPP tak naprade nie sa o niebo intelektualnie do przodu ,ty się nie róznisz niczym od zwierzęcia kopulujacego na trawniku,pzdr

matko, następny człowiek nie czytający ze zrozumieniem... "nie jestem zwolenniczka ani przeciwniczką" a tym bardziej nie wspominałam że jestem super rozwinięta seksualnie masakra.. zamiast oceniać i krytykować,przeczytajcie pierwszy wers mojego tematu...

Gość ludzie to ruiny
nie jestem zacofana, dziwi mnie ze interesuje cie taki temat a zycie naprawde ma wiele ciekawszego do zaoferowania a nie tylko przygody sexualne, rzygac sie chce tym pieprzeniem sie na okolo i lubie sex bo jest fajny i przyjemny

Gość vgdxcvv
wśród takich swingersów pełno udawanych małżeństw tzn. zmawia się facet i kobieta, zakładają obrączki itp. i wszyscy są zadowoleni. ona bo ją rypie dwóch facetów, on bo np. rypie innego faceta itd.

pewnie i takie przypadki się zdarzają, ja miałam nadzieję na opinię ludzi którzy brali w tym udział,temat wydaję się ciekawy,interesuję się takimi rzeczami co nie oznacza że jestem zboczona czy nie normalna, aczkolwiek wszystko jest dla ludzi

Gość kupmd
znajomy probowal i niestety rozpadlo mu sie malzenstwo, nie moze sobie darowac, pomysl wyszedl od zony, a zostawila go

Gość cxx
01:09 [zgłoś do usunięcia] laurent z tyłu mam całkiem nieźle. PS: naucz się czytać ze zrozumieniem to jest też oznaka zacofania cyk cyk cyk 01:09 [zgłoś do usunięcia] dagmar ist.....!!!! cxx----->jeśli nie masz nic więcej do powiedzenia oprucz krytycyzmu to WON!!! ja też jestem ciekawa jak to wygląda w praktyce rozluźnijcie poślady dzieci bo wam żyłki pękną :P

Gość śmiech na sali**
na necie rzucacie się jak rybki a w świecie zwykłe was pipki niedołężne :D

Gość ludzie to ruiny
jak wyglada, przeciez to oblesne obejrzyj sobie program o nich ledwie wczoraj szedl na polsat play zenujace to jest dla mnie lubie sex ale nie o_cipiałam do reszty i ciesze sie ze sprowadzam zycie do wielu innych ciekawszych spraw

Gość hahahahahahahahahahahahaha*
tacy przegrańcy życiowi jak swingersi zwykle mają kompleksy małych, owłosionych mend między nogami a baby obleśnej zgrzybiałej radioaktywnej pipy przypominającej rozjechanego pieroga, dlatego leczą kompleksy gdzie się da :classic_cool:

Gość ludzie to ruiny
:D fuj

Gość hahahahahahahahahahahahaha*
i wyznają zasadę : potwór nie potwór- byleby był otwór :classic_cool: więc wszystko jasne :D

Gość ludzie to ruiny
porażką są tacy ludzie a pisanie że wszystko jest dla ludzi mnie smieszy w zyciu bym sie tak nie znizyla a zycie sexualne mam udane i nuda raczej mi nie grozi

Gość no i jeszcze to -
że lubią niczym zwierzątka maczać w wielokrotnie oranej grocie nestle przez owłosioną małą mendę :classic_cool: bo rozjechane pierogi nie nadają się nawet na maczanie :classic_cool:

Gość neverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
;D

Gość no i jeszcze to -
ludzie to ruiny - miło czytać normalną osobę :)