Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta8787878

od kilku miesiecy nie moge znalezc pracy

Polecane posty

Gość marta8787878

nie wyrabiam psychicznie :-(

Gość marta8787878
nosze cv,wydzwaniam,a matka i tak ze to moja wina,ze mi sie robic nie chce...mówi ciagle ''ten czy tamten ma samochód,cos tam,cos tam,gdybys pracowała tez bys miała'',a przeciez ja chce te cholerna prace,a co ja zrobie ze teraz zeby miec prace trzeba miec znajomosci których ja nie mam?

Gość doradca diabła 12
może zapisz się jako bezrobotna w Urzędzie Pracy i staraj się o skierowanie nie staż.......stypendium to około 760zł plus zwrot kosztów dojazdu. Warto od tego zacząć karierę zawodową

Gość doradca diabła 12
można na własną rękę znaleźć pracodawcę który przyjmie Cię na staż. Trzeba tylko uzmysłowić mu że on nie ponosi żadnych kosztów a ma ucznia. Często bywa tak, e stażyści się sprawdzają i dostają pracę.

Gość marta878787
jestem zarejestrowana długo jako bezrobotna,są oferty o stazach,ale oni na te staze maja kilkanascie chetnych,i mnie nigdy nie wybierają.najgorsze ze chca osoby z doswiadczeniem,choc staz to przeciez zdobywanie doswiadczenia własnie powinno byc.jeden facet który dał ogłoszenie o staz jak z nim gadałam przez telefon sam sie przyznał ze to z góry było ustawione ze wezmie dziewczyne ze swojej rodziny i sie zasmiał debil jeszcze''wie pani jak to jest''no niestety wiem :-(

Gość pracodawc-a-a
etaty na kasie w tesco,biedronce,lidlu są :) mozesz tez pracować jako przedstawiciel handlowy wedle zasady jak sie nie am co sie lubi to sie lubi co sie ma a kasa nie smierdzi

Gość jasne jakbytak zrobili
to weyjedz za granice

Gość doradca diabła 12
dlatego sama znajdź miejsce. Jeżeli w trakcie szukania pracy pracodawcy mówią, że nie potrzebują pracowników to Ty wtedy zaproponuj odbycie stażu. profilaktycznie weź z Urzedu Pracy czyste wnioski na staż i z nimi szukaj pracy.

Gość somethingstupid120
moj facet też szuka pracy rok i lipa.. Tak jak móiwsz nawet na staże jest opór chetnych.. Jzeli dodatkowo mieszksz w dziurze i jesteś studentką to lipa

Gość doradca diabła 12
we wniosku na staż jest miejsce na wpisanie osoby którą pracodawca chce przyjąć. Jak będzie tam twoje nazwisko i wniosek zostanie rozpatrzony pozytywnie to masz staż w garści. życzę powodzenia

Gość marta878787
o tych wnioskach nic nie wiem.myslałam ze sie dzwoni jak sa ogłoszenia o staz.Czyli moge wziac taki wniosek(kiedy chce?) i zaniesc gdzies choc nie dali ogłoszenia ze potrzebuja stazysty?

Gość marta878787
jestem z zadupia totalnego,nie ma tu lidla ani tesco,za granice bym wyjechała gdybym miała tam rodzine,znajomego czy kogokolwiek,a tak?mam pojechac tam i zamieszkac pod mostem?

Załóż produkcję wody mineralnej:classic_cool:.Sama inwestycja kosztuje niecałe 2000-tj. potrzebny jest wielki syfon,zakupy butli do wlewania do niej wody kilka proszków i butla z CO2:classic_cool:.Gorzej może być z urzędasami:O.

Gość doradca diabła 12
jak w urzędzie ogłaszają wolne miejsca to są to dane z wniosków rozpatrzonych pozytywnie.......Jeżeli przekonasz pracodawcę, on wypełni wniosek z Twoim imieniem i nazwiskiem a Ty zadbasz o to aby wniosek został złożony to masz większe prawdopodobieństwo odbycia tej formy wsparcia

Gość somethingstupid120
Jak sobie wyobrażacie latanie po pracodawcach i wciskanie im wniosków o staż??? Skoro sam nie zgłosił chęci wziecia stażysty????

Gość doradca diabła 12
poza tym wszelkie takie informacje i pomoc powinny zapewnić ci osoby pracujące w Urzędzie na stażach.....bo są tam od tego jak d...a od wiesz czego

Gość doradca diabła 12
nie wciska się wniosków ....tylko wtedy kiedy jesteśmy już po rozmowie i ustaleniach warto mieć wniosek bo pracodawcy nie zawsze mają czas i ochotę podjechać do urzędu , wybrać wniosek itd itp.

Gość tytytyy
szukałam tez ofert pracy w pensjonatach w górach,miałabym tam zakwaterowanie,i matce bym zeszła z oczu,ale oni jakos nie oddzwaniają

Gość marta878787
tam wyzej to ja

Gość szukająca dodatkowej pracyy
ja mieszkam w nie dużym mieście, pracy tu nie ma. w marcu załapałam się na stoisko z lanymi perfumami i rzeczami do tipsów, było mnóstwo chętnych ale udało mi się razem z dwoma dziewczynami jeszcze. pracowałam w weekendy i pon i wt bo w reszte dni studiuje, stałam po 6 godzinek, same z dziewczynami ustalałyśmy sobie grafik, kaska też nawet nawet z tego była. i któregoś BEZNADZIEJNEGO dnia dowiedziałyśmy się od szefowej że stoisko będzie zlikwidowane bo dyrektor Centrum Handlowego nie przedłużył umowy. no myślałam że się wściekne! Teraz znów szukam pracy i albo chcą na cały etat albo wcale. Bardzo ciężko jest ją znaleźdz i to nie jest nasza wina, że się nam nie chce! Ja bym chętnie pracowała, zdobywała doświadczenie. u mnie w mieście otwierają tą drogerie SHLECKER, wysłałam im CV i podanie, może mi się uda;)

Gość marta878787
nie chce mi się żyć:-( jakos inni maja pracę,ja jestem nieudacznik życiowy

Gość diablatko23
Nie przejmuj sie, tez jestem z dziury z duzym bezrobociem Nawet nie mam gdzie wyslac cv a juz o rozmowie kwalifikacyjnej nie wspomne Skonczyłam staz ( mialam szczescie ze kobieta chciala mnie czegos nauczyc bo inaczej bym na poczte chodzila i kawe parzyła) Z wlasnego doswiadczenia wiem jak boli jak ktos mowi ze sie nie starasz ale z pustego i Salomon nie naleje Glowa do gory Nie przejmuj sie i szukaj dalej Ps w takich malych dziurach to i prace w sklepie dostaje sie po znajomosci

Gość somethingstupid120
dokladnie nie tylko ty jedna masz problem z znaleziem pracy w małej dziurze.. A mieszkasz bliżej jakiegoś wiekszego miasta?? może tam byś coś znalała Na początek dojeżdzała, a potem coś tam wynajeła.. JA do pracy dojeżdzam 40 km z przesiadkami, wstaje o 4 rano, ale jakoś idzie sie przyzwyczaić

Gość ega2777
co wy p...e. jak wzielam wniosek o staz u urzedu pracy i poszlam do pradodawcy, zapytalam sie czy by sie zgodzil. pracodawca wypelnil wniosek, wpisal oczywiscie w nim moje imie i nazwisko, zabralam wniosek i jak up oglaszal nabor wnioskow to go zanioslam. staz dostalam. no i liczy sie kolejnosc wnioskow zatem jak np. 24 maja oglaszaja nabor to najlepiej byc juz tam o... 8:) mi babka w up od razu powiedziala ze wniosek jest ok.

Gość marta878787
i jeszcze pierdoleni sasiedzi sie dopytuja gdzie pracuje albo czy znalazłam juz prace i krzywo na mnie patrza jak na nieroba i darmozjada ostatniego:-( i matki tez wypytuja gdzie pracuje i ona mi mówi potem że sie wstydzic za mnie musi:-( :-( :-(

Gość marta878787
ja jestem ze wsi,tu pracy nie ma absolutnie żadnej,mam miasto obok i tam szukam pracy ale to mała miescina właśnie

Gość somethingstupid120
a kokretnie ile juz szukasz?

Gość somethingstupid120
tez jestem ze wsi.. dlatego dojeżdzam do miasta oddalonego o 40km. Jeżeli masz taka mozliwość, mozesz spróbować

Gość ega2777
a angielski dobrze znasz? jak tak to mozesz pracowac jako opiekunka dziecka lub osoby starszej. praca poprzez agencje, masz zakwaterowanie za darmo.