Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLGA277777

imie dla coreczki.... ktore WASZYM zdaniem najladniejsze??

Polecane posty

Gość OLGA277777

ZA miesiac mam termin ;) izastanawiam sie wraz zmezem o imineiu dla naszej coreczki Agnieszka Paulina albo Justyna .... moze mi cos podpowiecie?

Gość jasne jakbytak zrobili
justyna za duzo jest agnieszek ,a paulina m isie nie podba bo mialam takak kozlenake i po prostu zle mi sie kojarzy.

Gość up kobietki :)
justynka :)

Gość kanappka
Kolejny taki temat, ale tym razem widzę imię JUSTYNA, które mogę Ci "polecić", moja przyjaciółka takie ma i bardzo dobrze mi się kojarzy :P Poza tym nie jest tak popularne jak Agnieszka. Paulina najgorsze.

Gość FGL;LKJH
moim zdaniem AGNIESZKA

Gość bagatella1234567890
Justyna:)

Gość mam w pracy agnieszkę
i jest to tragiczna osoba,wszystki agi które znam mają coś nie tak,nie nazywaj tak swojego dziecka

Gość malinkowyzagajnik
Agnieszka najładniejsze :) ja swojej chciałam dać Annamaria ale się księżulo nie zgodził stwierdził że albo Anna na pierwsze a Maria na drugie albo Marianna więc stwierdziłam niech się sianem wypcha :)

a Olga to Twoje prawdziwe imie? baaaaaaardzo mi sie podoba :) ale ja mam dzieci ponazywane juz, jedno nawet anna maria po babciach :) ja obstawilabym z tych trzech Pauline

A ja chyba nazwałabym córeczkę jakimś prostym imieniem Ania, Iga, Laura. Imieniem którego nie da się "stwardzić" tak jak Kasia=Kacha Marta=Martucha bleee

Gość tytytyy
agnieszek jest mnóstwo,Paulina takie sobie,Justyna nawet ładne ale kojarzy mi sie zle,znam 2 Justyny i obie to suki nie z tej ziemi

Gość OLGA277777
tak Olga to moje imie ... zauwazylam wsrod znajomych i nie tylko ze teraz jest mod ana imiona typu Zuzia Oliwia Maja Julka , to sa bardzo ladne imiona ale co 3 dziewczyna ma na imie Oliwia wiec postanowilismy wybrac imiona ktore nadawane sa bardzo rzadko a przeciez sa bardzo ładne i mam nadzieje ze nie pojda w zapomnienie;)

Gość tytytyy
a może: Ewelina,Nina,Ewa,Amelia

Gość agraawkaaa
ja mam na imie Justyna i wcale nie biore w usta :D hahaha :) pierwszy tutaj ktos chce dac dziecku na imie justyna :) w moim roczniku (91) bylo ich bardzo mało :) a teraz szczerze sie nie rientwałam , wazne jest to moim zdaniem ze jak bedziesz wolala za swoja kruszynka nie obracało sie 5 dziewczynek tylko Twoja jedna :) sadze ze powinnas wybrac cos jak najmniej oklepanego :)

Gość SWDFGHJKLLJHG
czemu wybieracie imiona ktore WAM sie zle nie kojarza przeciez moje dziecko nie ebdzie jak jakas tam Monika ktorej koiedys nei lubilam... bez sensu

Gość malinkowyzagajnik
daj Dagmara albo Sybilla a najlepiej Nefrettete :D

Gość agraawkaaa
mi sie niew ydaje zebym była suka " sukowatosc " raczej nie imienia sie bierze tylko z charakteru, chociaż powiem szczerze ze mam jedna koleżanke i naprawde jest paniusiowata strasznie.. ;D moze jestem wyjatkiem potwiardzajacym regule :d

Gość OLGA277777
Iga Paula Ewelina jakos te imiona mnie nie przekonuja.... na pewno wybierzemy z tych 3 imion.Mnie osobiscie podoba sie takze Marta ale mezowi nie bardzo....

ja stwieradzam fakt WSZYTKIE justyny ktore znam sa wredne suczki :) nie obrazajac nikogo🌼 zanm tez duzo asiek i wszykie to waraiatki ,skomplikowane dziewczyny dziweczyny o takich samych imionach maja wrecz identyczne charakterki:Pnie wiem czemu tak jest...

Gość igor bgjhjlk
moja zona ma na imie Justyna i jest wspaniala peikna kobieta

odkryj tajemnice Weź moze nie przesadzaj co? Jakaś Justyna odbiła ci pewnie faceta i tu wylewasz swoje frustracje. Powiedz jak Ty masz na imie to zaraz dowiesz się jakie są koleżanki kafeteriuszek, które noszą Twoje imię. Boshe...

Gość Justyn_a
widze ze przoduje imie Justyna:) miłooo