Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiko kiko

co sądzicie o imieniu Magda

Polecane posty

Gość kiko kiko

chcialabym tak dać na imie córeczce

Gość ładne ale...
Nie znam normalnej Magdy,wszystkie stuknięte,to akurat ich sprawa,ale najgorsze jest to,że kazda z nich miała okropnie pokręcone życie i żadna tak naprawdę nie jest szczęśliwa-znam 5 szt ,wiec to też nie reguła,wszystkie około 40lat

Gość ja znam jedną
ogólnie imię ładne, znałam kiedyś taką jedną: kokietka, inteligętna, ładna ale nie ułożyło jej się w życiu niestety

Gość betiiii
ja mam córke Magde jako maluszek zero problemow teraz jako 13 -tka ma charakterek ale jest dobrym dzieckiem

Gość vbgdhksld
imie bardzo zle mi sie kojrzyyy

Gość jjjjjjjjkkkk
ja mam na imię Magda i nie układa mi się w życiu uczuciowym i jestem stuknięta. Ale mam bogate życie wewnętrzne i nie chciałabym być inną osobą :P

Gość Ja tez mam tak na imie
i moze jestem stuknieta ;) ale tez szczesliwa, barrrdzo szczesliwa wiec chyba sa wyjatki ;)

Gość ja też imienniczka
jestem pokręcona to fakt ale szczęśliwa ale moje imię nigdy mi się nie podobało - jest twarde w brzmieniu.

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
Wszystkie Magdy jakie znam mają beznadziejne charaktery.....a jest ich 3. Jest tyle pięknych imion daj córeczce inne imię :)

Gość jjjjjjjjjjkkkkkk
a ciekawa jestem jak ty masz na imie kkkkkkkkk?

Ja mam na imię Magdalena ,ale wszyscy mówią do Magda ,nie uważam się za nienormalną ,mam poczucie humoru i to duże ,jestem szczera w obu tego słowa znaczeniu ,wydaje mi się ,że i miła :)nigdy nikomu nie ubliżałam z powodu wyglądu ani tego co robi (chyba że kurwom ,to ubliżam:)) mam poukładane życie uczuciowe i nie czuję ani nigdy nie czułam się nieszczęśliwa jeśli chodzi o życie uczuciowe :) Jednak wydaje mi się ,że imię nie ma nic wspólnego z zachowaniem i życiem w przyszłości takiego człowieka ,tylko jego charakter i wychowanie ,które dostaje od rodziców są odpowiednikiem tego co w przyszłości robimy i kim będziemy ;)

Gość kolejna maaagggdaleena
Ja jestem Magda-Madzia i uwielbiam to imie. Gdybym tak sama sie nie nazywala tom pewnie corce nadalabym je.

ja mam na imie Magdalena :) , mówią do mnie Magda :) znam kilka Magd, Magdalen - wszystkie sa bardzo wesołe i tryskają energią. Wszystkie, które znam sa ambitne i wykształcone i poukładane. Jako nastolatka sie buntowałam,ale to chyba raczej nie kwestia imienia :)