Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blond pasemka są tragiczne

Tragiczne pasemka

Polecane posty

Zachciało mi się blond pasemek na ciemne brązowe włosy,wyglądam tragicznie,już kupiłam farbę i zamierzam dzisiaj przemalować się na stary kolor,jednak trochę mi szkoda wydanej na pasemka kasy,Nie wiem co mam zrobić. Wiem wiem głupi temat o wiele głupszy niż cała reszta ale dla mnie to problem.Z góry dziękuję za głupie komentarze i nie mam nic przeciwko podszywom,przynajmniej poprawią mi humor

podnoszę

Gość jak tamta lala
ja bym proponowała zebyś zafarbowała te pasemka na odcień o ton, lub dwa jaśniejszy brąz od twoich, kolor nabierze głębi i powinny fajnie wyglądac blond na ciemnym tle to rzeczywiscie nie najlepszy pomysł :)

żeby to jeszcze był blond a one wyszły żółte,tylko gdzie nie gdzie są lekko platynowe,wyglądam jak wieśniara rasowa

Gość aniolekviki
ja tez jakiś czas temu zrobiłam sobie pasemka. na głowie miałam blond rudy oraz brąz. przefarbowałam je na blond by znikł ten brąz chociaż ale i tak dalej były moje włosy żółto rudawe. kupiłam szamponetke brąz to jakoś wyglądałam normalnie:) brąz się zmyl włosy znowu stały się żółtawe ale zaczęły nawet podobać mi się:) dzień po zrobieniu pasemek byłam u fryzjerki to doradziła mi żeby odczekać trochę i można by je trochę rozjaśnić to może je rozjaśnij za jakiś czas jeśli tak bardzo nie podobają ci się

Gość Anq26
A Ty głupia jesteś czy jak? Dlaczego wyszłaś z salonu bez poprawki skoro Ci się nie podobało?! Fryzjerka mogła Ci je ładnie stonować na jakiś beżowy średni brąz w kilka minut na myjce....

Gość aniolekviki
mi tam moje włoski nawet zaczęły podobać się:)a narzeczonemu jeszcze bardziej to nie żałuje ze rozjaśniłam włoski:)