Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beatoosia23

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse poznac faceta?

Polecane posty

Hej! Mam pytanie. Czy dziewczyna z dzieckiem ma szanse poznac faceta, faceta ktory nie boi sie doroslego zycia i odpowiedzialnosci? Bo w dzisiejszych czasach chyba trudno takiego znalezc...

zawsze szczery, to bylo dobre. trafiony, zatopiny

Czy fakt, że kobieta ma dziecko to dla was przeszkoda nie do pokonania? nawet gdy ta kobieta jest młoda,inteligentna i podobno atrakcyjna? Co stoi na przeszkodzie? Bo nie rozumiem!

Nie każdy chce wychowywać nieswoje dziecko. Trzeba to zrozumieć.

Gość eeeden
dokladnie, malo to panien bez obowiazkow rowniez atrakcyjnych?

nic, chyba rzeczywiscie nie zrozumialas. zadajesz kretynskie pytanie. bo rownie dobrze moglas spytac: czy niski brzydal ma szanse u ladnej kobiety. czy 40tke ma szanse z mlodszym? odpowiedz brzmi: TAK, a jak duza to juz inna sprawa a z ta odpowiedzialnosciato chodzi o to, ze sama jestes nieodpowiedzialna majac dziecko samotnie

Gość hmmmmmmm3254
A warto w ogóle wikłać się związek, gdzie facetów mówi, że niby chce dziecko, a jak jest o nim mowa to, że np. za 2lata (podpiera się skończeniem mojej szkoły) a na pyt. gdyby np. było i bym chciała je usunąć to mówi, że zaakceptuje każdą moją decyzje to nie uważacie, że to ściema? Zastanawiam się czy z takim kolesiem warto cokolwiek robić.. Dużo jest takich pseudo chłopaków, którzy laski zapewniają, że nawet gdyby była jakaś wpadka to będzie oh oh, a potem każą wybierać lub zostawiają.. No bo tłumaczenie "no ty musisz skończyć szkołę - nie prędzej" przecież sama mówiłaś.. A co do autorki, są faceci którzy chętnie chcą kobioetę która ma już dziecko, a sami własnego nie chcą lub po prostu nie mogą :) wszystko zależy od mężczyzny :) bo lepiej mieć już dziecko odchowane prawda?

Ludzie przystopujcie! Przeciez nie szukam! To bylo pytanie, takie z ciekawosci. A Wy tu zaraz walicie takie komentarze, ze az zal. Poprostu chcialam abyscie powaznie podeszli do pytania. Ale widze same dzieci...

Gość hmmmmmmm3254
Prawiczek (a za przeproszeniem) kto te OBCE dzieci chlasta? a potem ucieka?? Kobieta kobiecie czy mężczyzna? To wy jesteście niedojrzali emocjonalnie i dla was zawsze będzie za szybko na dziecko :) Mężczyźni nigdy nie dorastają!

Joozio a kto powiedzial, ze wychowuje dziecko sama? Nie znasz to nie oceniaj po "głupich pytaniach" A tak wogole nie ma głupich pytan sa tylko głupie odpwiedzi!!

to ty jestes nie powazna. bo zadajesz pytania na ktore nie ma odpowiedzi. sa faceci ktorzy lubia jak i sie robi na klate. sa tacy ktorzy twierdza, ze kobieta 200kg to za mala. a ty chcesz jasnej odpowiedzi na takie pytanie? to predzej do wrozki. nikt nie bedzie cie tu pocieszal. bo nikt nie zna ciebie

Dokladnie, Oni nigdy nie dorastają!!! To wlasnie z Wami jest najwiecej problemow! Gorzej niz z dziecmi :P

hmmmmmm, skoro facet robi dziecko i ucieka to znaczy, ze kobieta takiego sobie wybrala. nogi rozlozyc latwo. ale upewnic sie, ze facet jest wlasciwy trudniej

Joozio jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia to za przeproszeniem spadaj stad!!! A Ty to juz napewno sie nie nadajesz na takiego kandydata!! :)

A tak wogole nie ma głupich pytan sa tylko głupie odpwiedzi!! na_razie w_ogole naprawde na_pewno i tak, sa glupie pytania, tytulowe jest wlasnie jednym z takich pytan, co wiecej zadawanych po raz n-ty, podobnie jak wystepy pusi i pusiopodobnych

Joozio jeszcze raz Ci pisze! KTO POWIEDZIAŁ, ZE SZUKAM WLASNIE OJCA DLA MOJEGO DZIECKA?! Ludzie kochani opamietajcie się! A Joozio dalej swoje haha nie moge....

Gość hmmmmmmm3254
Kobieta jest niedojrzała,, a co jeśli on jej mydli oczy? Przecież wy jesteście stworzeni do tego "dzieci tak" "jak coś się stanie to Ci pomogę - tak" i ble ble... Tylko, że jeśli przychodzi co do czego, to od razu umywamy ręce :) Jako kobieta wiem czego chcę i tego wymagam od partnera, ale to, że on mówi "jakoś sobie poradzimy" to gada tylko na sucho! Naprawdę można być z kimś kilka lat a potem na wieść o ciąży rozstać.

to po co zadajesz to idiotyczne pytanie? tak sa idiotyczne pytania. i zadny debilny cytat tego nie zmieni. pewnie, ze sie nie nadaje na takiego kandydata. bo nie chcialbym takiej kobiety.

wiecie co? nie chce mi sie juz nawet odpisywac! Dajcie spokoj, Joozio to wogole mnie rozwalił haha :) a reszta... bez komentarza!

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse poznac faceta to jest mądre pytanie? tak ma szanse takiego poznać w sklepie ,w kościele w pracy itd czy ma szanse z takim być? tak,jeśli będzie chciał tego samego co ona proste?czy jeszcze nie?

juz nawet nie o to chodzi sami rzecz w kontekscie w jakim zadawane jest to kretynskie pytanie, kontekscie analogicznym do pusionogow tutaj jest - odpowiedzialny, nie boi sie doroslego zycia i oczywiscie - inteligentna i atrakcyjna tam jest - inteligentna, wrazliwa, kobieca itd

ja juz na to ZS nie zwracam uwagi,ale masz racje zresztą dyskusje na ten temat zawsze kończą sie wyzwiskami matek lub ojców,więc nie ma sensu zadawania takich pyta na forum jakim jest kafeteria.