Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Hej! Jak Wam poszedł niemiecki?

Polecane posty

ja czekam na odpowiedzi, spisałam sobie wszytko na palcach :) Ciemno to widze szczerze powiedziawszy, napisałam list, troche ogłoszenia , zrobiłam zadania ze sluchu, czytania ale to w iekszosci była juz strzelanka :/

Przecież ten niemiecki to banał był :O Słuchanie i ten tekst o kobiecie - co to za idiota wymyślił ?:O ale reszta b.łatwa Oni powinni jakoś utrudnić w końcu te matury , bo z wiedzą z gimn i 1 Lo raz dwa się napisze , nawet bez 1 LO...i sie zda próg gdzieś tak podnieśc do 50 % i git ;)

Banał to moze i byl dla kogos kto b. dobrze zna niemiecki...ja po 3 latach w LO z czegu uczyłam sie przez rok tak fajnie nie miałam ale zdac raczej zdam i to sie liczy.

faktycznie bylo proste mam 32/35 .. pomylilam sie w tym pierwszym bo nie slyszalam ze ona dostala tego psa a nie kupila ;| i jeszcze 1 zgubilam w ostatnim zadaniu i jeden w ktoryms tam ;DD

mnie tak stres zjadł, ze pozapominalam tylu rzeczy, ze balam sie ze nie zdam;p Niemiecki był dziwny... jak dla mnie ani łatwy ani trudny, raczej podchwytliwy. Zobaczyłam odp. i zdac powinnam.. ale jeszcze 2 egzaminy przede mna..;/ i do 30 czerwca spokoj pozniej:)