Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna lalunia

Czy podoba Ci sie taka dekoracja domu?

Polecane posty

Gość wspolczuje glupoty i egoizmu!
ani jedno zdjecie mi sie nie wyswietlilo.nie umiesz ich dawac czy jak?

Gość kropka33
Bardzo ładne :) Mi wszystkie fotki się wyświetliły.

Gość Bardzo ładne
Bardzo ładne:) Jeśli ktoś ma w takim charakterze urządzony dom, to są śliczne.:)

Gość serena453
Prawdziwą perełkę udało mi się wyłowić kilka tygodni temu na stronie www.sweethomesklepik.pl. To abażur, który wygląda jak stos książek poukładanych w okręgu, efekt jest nieziemski. Właśnie takie szczegóły są najfajniejsze w dekorowaniu ;))

Gość jakubowaKS
ja najbardziej lubię lampki stołowe jako dekoracje :) www.belbazaar.pl/Lampy_stolowe,8,27.html te są śliczne, jednak będę musiała na nie jeszcze chwilę poczekać - zmieniam meble i dopiero wtedy będę mogła sobie na nie pozwolić :) a Wy gdzie kupujecie lampy? przez internet czy raczej musicie wszystkiego dotknąć przed kupnem?

Gość KachnaL
moim zdaniem świetnym pomysłem są mapy - można kupić takie ładne teraz :) moja koleżanka oznacza miejsca, skąd dostała pocztówki (sama jeździć nie lubi, ale gości u siebie ludzi z całego świata, którzy jej się później rewanżują kartkami), zamówiła sobie mapę tutaj -> http://www.mapy.com.pl/

Gość Xenna90
A co sądzicie na temat robienie dekoracji do domu własnoręcznie? Ja często zaglądam na bloga A czemu nie i zawsze znajduję tam ciekawe pomysły, jak chociażby taki kosz do łazienki http://www.aczemunie.com.pl/lazienka/