Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaaloap

SUKIENKA NA WESELE- ZDJĘCIE

Polecane posty

Gość polaaloap

http://www.voila.pl/117/e8ee6/index.php?get=1&f=1 Byłam w tej sukience na weselu 2 lata temu... Czy ona się jeszcze nadaje? Chciałabym kupić sobie nową, ale kiepsko u mnie z kasą. Mój chłopak twierdzi że jest ok, ale mi coś w niej nie pasuje... Wydaje mi się że ten wzór i kolory już nie są modne. Co Wy sądzicie?

Gość polaaloap
A może ją jakoś przerobić? Skrócić, usunąć ten pasek z przodu...?

Gość polaaloap
A może ją jakoś przerobić? Skrócić, usunąć ten pasek z przodu? No i oczywiście buty inne...

Gość polaaloap
Sorry za spam.

Gość fef rtg tge thye
Jak dla mnie sie nadaje - czemu nie... Choc ja bym nie poszla 2 razy w tym samym...

Gość polaaloap
Też mam ten problem... Ale byłam w niej tylko ten jeden, jedyny raz. No i gdybym miała więcej pieniędzy nie byłoby problemu :(

Gość polaaloap
up

Gość polaaloap
I nic z nią nie robić?

Gość Pani Deep
ładny wzór...tylko tę klamrę odpruj..zostaw czarny pasek.. albo jak chcesz tę sukienkę odnowić..wypruj czarny pasek...kup szeroką wstęgę z saytyny w kolorze żółci..i przewiąz się na biodrach, pasie...tak a la kokarda..Zależy jak to będzie do ciebie pasować:)

Gość fef rtg tge thye
ja bym ten pasek wyprula i zamiast niego - jezeli jest luzna w pasie to bym jakis pasek szeroki ubrala. Ewentualnie moze wypruc pasek - nie wyglada za ciekawie i zwezyc sukienke/.

Gość polaaloap
No właśnie mnie też ten pasek irytuje... Dzięki za opinię dziewczyny, dobrze wiedzieć że się nie zbłaźnię jak w niej wystąpię :)

Gość Pani Deep
i dla odmiany czarne buty sobie załóż.

Gość Pani Deep
14:56 cdn do przeróbek I możesz jeszcze... dokupić tej satyny żółtej ale cienki pasek..i doszyć go na środek tego czarnego pasa wokół szyi.

Gość polaaloap
Buty na pewno ubiorę czarne, a nad propozycjami przeróbek się zastanowię razem z krawcową :) Dziękuję dziewczyny :)

hmmmm ktoś chyba powinien to napisać ta sukienka niszczy twoją figurę! sory ale naprawdę wyglądasz w niej źle. wyglądasz totalnie płasko jak deska do prasowania. twoje ramiona wyglądają na szerokie i jak wieszaki, biust poszedł na wycieczkę, nie widzę pupy ale z tej perspektywy też wygląda na płaska. jedyne co ma krągłości to łydki nie wiem czy przez perspektywę zdjęcia ale one wyglądają jak innej osoby 2 razy większej. nie o to chodzi że masz taką figurę po prostu tak wyglądasz w tej sukience. poszukaj na allegro znajdziesz tanie sukienki w cenie przeróbki tej u krawcowej. za 40 zł znajdziesz coś fajnego używanego na allegro. jak masz problem z znalezieniem chętnie ci pomogę. jeśli uprzesz się na przeróbkę tej to: 1. usuń ten pas. (plastikowym klamra i diamencikom mówimy nie zawsze i w każdej postaci) 2. skróć ją ponad kolano i do prosta bez falbanki 3. dopasuj w tali i biuście boi jest za luźna (i to dużo wisi na tobie) 4. podnieś wiązanie na szyi 5. buty wybierz czarne i masywniejsze.

Gość usun ten pas zaloz
w to miejsce np satyny szeroki pas bez zadnych dodatkow, +ladna czarna kopertowka bez zadnych dodatkow+ piekne wysokie szpilki czarne tez cale czarne