Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zygfryd111

Pobicie kobiety

Polecane posty

Gość Zygfryd111

Mam takie pytanie do kobiet, może ktoś mi wyjaśni takie zachowanie. Idę pewnego razu z dziewczyną nocą przez miasto, przechodzimy przez pasy, odbijamy w prawo, obok mknie szybko jakiś wielki łysy typ, podlatuje do swojej panny i trzask ją w twarz. Po takiej otwartej od niego nie wiem czy ja bym ustał na nogach, ona ustała, więc zarobiła drugą i trzecią, jakaś wymiana zdań między nimi. Ja się zatrzymałem, nie wiem co robić, czy jebnąć i spierdalać, chwila wahania (moje 70 kg do jego na oko 120). Patrzę na drugą stronę ulicy- na ten widok zatrzymało się kilku typków i stoją- myślę jak ruszę się to pewnie pójdą za mną. I z dupą pełną strachu lecę, a moja mnie za rękaw- "nie wtrącaj się, bo jeszcze ona Cię opierdoli", nie zrozumiałem. W tej chwili dostała jeszcze jeden strzał od koksa, i już pięknie go przeprosiła, patrzę- oboje już szczęśliwi, już strasznie się kochają. Od swojej usłyszałem że już nie raz widziała jak koleś który w takiej sytuacji się wtrącił dostał jeszcze od panny za która się chciał wstawić, w rezultacie od faceta który się pozbierał też, albo chociaż wielkie pretensje do niego miała. To masochizm, czy już tak jest że kobiety tak po prostu lubią czasem po mordzie dostać ? Czy to inne zwyczaje bo nie moje miasto?

Gość psychologia ewolucyjna
w mortal kombat, tekken'ie i virtua fighter kobiety leją koksoidów, aż miło

Gość Zygfryd111
Chyba nie rozumiem współczesnego świata :D

Gość Zuzanna Amelia
Twoja dziewczyna miala racje. Ja tez nieraz widzialam jak facet co probowal stanac w obronie sam oberwal od takiej bitej dziewczyny.

Gość Zygfryd111
Czyli co, koleś bije kobietę na ulicy, to należy przejść obojętnie nie wtrącając się w cudze sprawy? A później się mówi że panuje znieczulica, nic dziwnego, skoro i tak się oberwie:)

Gość jashha
Smutna prawda masz 100 proectn racji i Twoja dziewczyna rowniez. Znieczulica jest bo ludzie sami na nia pracuja, a ja sama bylam swiadkiem identycznej sytuacji moj chlopak i kolega wstawili sie za dziewczyna ktora momentalnie po tym jak wstala z ziemi zaczela lac ich torebka i krzyczec zeby zostawili jej lukasza bo ich jest dwoch a on sam i nie da rady z nimi i jest taki bezbronny itd..

Gość Zygfryd111
o ja pier... Ale wy co się tu wypowiadacie mozecie mi napisac co ma w głowie taka kobieta?

Gość Zygfryd111
Że co, wstawi sie za nim, to juz bedzie dobrze, i bedzie ok, a ewentualne szkody faceta co chcial pomoc to nie jej sprawa? Takie "chore po trupach do chorego celu"?

Gość jashha
Niewiem to sa chore zwiazki i to takie latwe nie jest chyba do wyjasnienie. Bo pewnie pierwszy raz taka kobieta nie dostala i wydaje jej sie to pewnie juz normalne

Gość Zygfryd111
No może...

Gość motorlublin
Hehe mój kolega też widział jak koleś bije laskę nawet jak leżała to ją kopał, podbiegł pobił tego kolesia atakującego panne, i zanim skończył laska to się pozbierała i zaczęła okładać mojego kolege że czemu bije jej mężczyzne....I jeszcze klękała przy nim i pytała "kochanie nic ci nie jest?" A ten wcześniej jej taki łomot spuścił że szok. MASAKRA JEDNYM SŁOWEM. Jestem kobitką i nie wyobrażam sobie takiego czegoś hmmmm ;/

Gość Zuzanna Amelia
Nie wiem co ma taka kobieta w glowie ale to o co pytasz to znany fenomen - niestety.

Gość cdcdsc
wcale nie chca byc tak traktowane, ja bylam w takim chorym zwiazku co chlopak mnie potrafil za kudly wytargac z klubu, co prawda mialam wtedy 16 lat ale dlugo sie od niego odpedzic nie moglam i wiele bym dala za to zeby wtedy ktos mi pomogl, a nie wszyscy patrzyli albo smiali sie jak mnie miesza z gownem na srodku ulicy. skad sie biora tacy psychole?

Gość motorlublin
Mnie mój chłopak też chciał biciem ustawić i również szarpaniem mnie potrafił z baru wyrzucić. I również nikt mi wtedy nie pomógł ;] Po prostu się go ludzie bali....A potem "kochanie byłem pijany, niczego nie pamiętam, wiesz że bym Ci krzywdy nie zrobił" ehhhh I wcale to nie był jakiś bandzior czy hulaka ...To właśnie było najgorsze;/

Najlepiej po prostu podejsc i z kulturka zapytac sie dziewczyny "czy jest jakis problem?" Jak dla nie nie ma to jej sprawa, masochisci tez ludzie ;)

Gość motorlublin
Hehe :)

Gość Zygfryd111
artek123123 , To był typ którego się szczerze bałem, chociaż na pewno wolniejszy. Takiego to można tylko z zaskoczenia, gdybym podszedł i się zapytał czy "pani ma jakiś problem", to w tej chwili moje zęby były już by dwie ulice dalej i zbliżały się w kierunku trzeciej :D . To może jest dobre gdy koleś jest twojego pokroju ;). No, a teraz widzicie czemu czasem ludzie stoją obojętnie...

Gość Zygfryd111
artek123123 , To był typ którego się szczerze bałem, chociaż na pewno wolniejszy. Takiego to można tylko z zaskoczenia, gdybym podszedł i się zapytał czy "pani ma jakiś problem", to w tej chwili moje zęby były już by dwie ulice dalej i zbliżały się w kierunku trzeciej :D . To może jest dobre gdy koleś jest twojego pokroju ;). No, a teraz widzicie czemu czasem ludzie stoją obojętnie...

Gość Zuzanna Amelia
Ja sie nie dziwie, ze ludzie staja obojestnie. Ja juz tez tak robie.

Gość motorlublin
Dokładnie, przykre ale prawdziwe....Autorze słuchaj swej kobiety zawsze :P no prawie zawsze ^^

Gość motorlublin
...a będziesz miał zęby na swoim miejscu zawsze :P

Gość Zygfryd111
motorlublin Gdybym ja miał się jej słuchać ZAWSZE, to ona bardzo biedna by była i znudzona ^^. Ale czasem jednak warto :D

Gość Zygfryd111
ehehehe

Gość Zuzanna Amelia
Zygfryd - jaki Ty inteligentny jestes.....

Gość motorlublin
To dobrze :D

Gość Zygfryd111
Zuzanna Amelia, nie to żebym nie miał wiary w siebie, ale w tej chwili zastanawiam się czy uznać to za sarkazm, czy podziękować? :D

Gość berrrrta
pewnie jakaś zdesperowana idiotka, jeśliby mnie facet kiedykolwiek uderzył to zrywam odrazu i nie przyjmuję żadnych tłumaczeń, choćby nie wiem jak bardzo przepraszał ps. no i plus dla ciebie, że chociaż chciałeś jakoś zareagować, niestety większość ludzi stoi i się gapi w takich sytuacjach

Gość motorlublin
zygfryd chyba sarkazm :P