Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna z kims

Tak strasznie brakuje mi prawdziwej przyjaciolki...

Polecane posty

Gość taaakkkii jedennnn
gdzie ten jebaka? Norbert to ty?

Gość samotna z kims
Nie chodzi o kazdy, ale gdy masz taki problem, ktorymy chcesz sie z kims podzielic warto miec taka osobe. Hmm jak dla mnie przyjazn to wlasciwie oczekiwanie niemozliwego. Nie wiem skad ale te slowa zapadly mi w pamiec.

Gość gdzie ten jebaka ?
To ja Norbert :). Ja też nieraz mam problemy wtedy dzwonie do kolegi i mówię " kurwa samochód mi się zjebał" bo kumpel jest mechanikiem i problemy pomaga rozwiązywać. Czasami też ponarzekam, ale nie tłumacze się kolegą kiedy konia waliłem :)

Gość taaakkkii jedennnn
:D:D to nie Norbert na bank:P:D🖐️

Gość samotna z kims
Norbert nie chodzi mi o taki problemy;) Tylko np rodzinne, zdrowotne itd. Chociaz i tak uwazam, ze latwiej o dobrego kolege niz o doba kolezanke. W gruncie rzeczy faceci sa bardziej bezinteresowni i mniej egoistyczni. :)

Gość gdzie ten jebaka ?
Przecież kumplowi też mogę powiedzieć że w weekend nie piję bo jestem chory. Sama widzisz że z kumplemi też o zdrowiu mogę pogadać :) Głównie czas i tak poświęceam na pracę i dziewczynę

Gość samotna z kims
Faceci maja troche inne myslenie. Moj mysli podobnie jak Ty.

Gość gdzie ten jebaka ?
To ja Norbert :) :) Jak by mi koleś powiedział "idę pogadać z przyjacielem" to chyba bym wziął ich za cioty które idą się zapinać :)

idealny temat dla mnie, nawet dziś o tym myślalam, bo rozstałam się z chłopakiem, wyjechał na kilka dni, a ja siedze i nawet nie mam z kim pogadać.. miałam prawdziwą przyjaciółkę, przyajmniej tak mi się wydawało dopóki nie zakręciła się koło mojego byłego chłopaka.. od tamtej pory nic, a brakuje często takiej osoby :(

mam przyjaciółkę... można powiedzieć, że jesteśmy przyjaciółkami od... 9 lat i jest świetnie, mam nadzieję, że to się nigdy nie popsuje chociaż różne rzeczy w życiu się dzieją...

Gość samotna z kims
hehe Tośka a ja poznalam swoja "przyjaciolce" ze swoim dobrym kolega. A teraz nie mam ani przyjaciolki, a z kolega mam juz slaby kontakt. Czuje sie troche wykorzystana, bylam przyjaciolka gdy bylam pomocna :)

samotna z kims nie przejmuj się, znajdziesz sobie i prawdziwą przyjaciółkę. Mogę Ci powiedzieć, że jak się z Madzią poznałyśmy, niezbyt za sobą przepadałyśmy. Ale w wakacje tak wypadało, że dość często się spotykałyśmy, słowo do słowa, i dobrze się dogadywałyśmy, i przyjaciółkami, jak już mówiłam, jesteśmy od 9 lat :):)

Gość samotna z kims
Mam wrazenie,ze jest juz troche za pozno. Zaraz studia sie skoncza, pozniej praca a tam to juz pewnie calkiem ciezko bedzie poznac kogos takiego. No trudno nic na sile, zal mi tylko tamtej przyjazni i tego co w nia wlozylam.

Eh, a komu nie było by żal? To prawie tak, jak związek z facetem a czasem i więcej zaangażowania wkłada się w przyjaźń... Smutna sprawa, ale trzeba się jakoś pogodzić.. Uszy do góry, będzie dobrze :) Musi być!! :)

dokładnie. tyle zaangażowania, poświęcenia, miłości.. i po przyjaźni. strasznie szkoda

Gość cześc dziewczyny
chętnie nawiąze jakomś znajomośc przyjażn jest któraś z wrocławia bądz z okolic?

Gość żarcik .
Ne mam przyjaciółki co ja biedna zrobię ojojojoj niech mi ktoś pomoże jestem załamana, nie mam skim przeżywać swoich problemów ojojojoj . Czego kobiety mają takie dziwne potrzeby ? :classic_cool:

miałam przyjaciolke od 12 lat . wspolne wakacje wspolne wypady ... wszyscy mowili ze taka przyjazn jak nasza to rzadko sie zdarza .. od kilku miesiecy 0 kontaktu ... nic .. napisalam kiedys do niej dlaczego sie do mnie nie odzywa , to mnie zbyła .. :| ehh ..ale co powiedziec życie

Gość czekolada.
Witam Was serdecznie Mam 17 lat Jestem osobą bardzo towarzyską i po prostu nie mam pojęcia dlaczego nie umiem się z nikim zaprzyjaźnić Nie jestem głupia, nie jestem brzydka, ale nie mam takiej przyjaciółki od serca, a bardzo mi tego brakuję... Lubię bardzo imprezy, ale też nie mam na nie z kim chodzić. Chciałabym mieć taką osobę, która by wiedziała, kiedy mam zły dzień i wtedy właśnie wyciągała mnie na spacer, na kawę, na czekoladę, do kina, na zakupy.. Z którą mogłabym o wszystkim pogadać, napić się piwa, pośmiać... Chciałabym chodzić na basen, na siłownię, chciałabym chodzić na spacery, biegać po parku, ale nie mam z kim... Owszem, mam koleżanki, ale zawsze to ja muszę wychodzić z tą inicjatywą, a czasem już mam wrażenie, że się narzucam, bo mi nikt nigdy nic nie proponuję Jeżeli jesteś w podobnej sytuacji jak ja, masz podobne pragnienia, zainteresowania, jesteś z Poznania a nie masz też przyjaciółki, takiej, z którą czułabyś się swobodnie, takiej od serca, napisz do mnie 25778213

Gość Rraammoonnaa
Ja jestem z Krakowa i tez chetnie spotkam sie na pogaduchy.Brakuje mi tu kolezanek,przyjaciolek, Nie mam tu nikogo ponieważ przeprowadziłam sie niedawno i jeszcze nie zdązyłam poznać nikogo. Mam 24 lata, moje gg 7595748