Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwacja ciekawa bardzo

Latwiej jest facetom z mniejszych

Polecane posty

Latwiej jest facetom z mniejszych miast czy tez wiosek zaakceptowac nie swoje dziecko, dziecko kobiety ktora pokochali.Doszlam do takiego wniosku kiedy slysze o dawnych znajomych z mojego miasteczka, w wiekszym faceci to pizdy i cioty!:D Tak wyglada z moich badan prywatnych:classic_cool::D

Gość puść śmierdzącego bąka

Wlasnie nie moge, najadlam sie i musze przeczekac az zacznie sie trawienie :D Wiem, ze prawda boli, ale tak wlasnie jest, w duzych miastach, faceci stracili swoja meskosc, to pizdusie miastowi, chodza tez jak pizdusie i zamilcz!:classic_cool:

Gość puść śmierdzącego bąka
aha..

A to prawda,ja mam męża z małego miasteczka i bez problemu zaakceptował mojego synka,teraz to jest jego synuś :)

No wlasnie ja tez mam synka, tez poznalam faceta z mniejszego miasta i bez problemu zaakceptowal synka. W miescie kazdy mial jakies ale, ale zeby zaciagnac mnie do lozka to juz nie mieli, oczywiscie nie udalo sie zadnemu. Poruchac za przeproszeniem to tak, wtedy problemu nie maja, ale dziecko to juz wielki problem i wtedy zaczynal sie bajer, bo znajomi, bo nie moje, bo co powie mama tata ciocia...itd, w mniejszych takich problemow nie maja! Jaki z tego moral, w duzych miastach facetom brak meskosci, odpowiedzialnosci, dorosle dzieci!

Gość Tez sie zgodze
U mnie to samo, z tym ze ja mam corke, moj juz teraz maz jest z malego miasteczka, bez problemu zaakceptowal corke.Zgadzam sie z Toba autorko:)Wynika z tego, ze miastowi to meskie cipki :D

Gość hahahahhaha sie usmialem
bo w mniejszych maja mniejszy wybor, wiec biora co sie da, a w miescie ja nie musze brac sobie kobiety z ciezarem i to cudzym do tego!

a dlaczego niby mieliby wychowywac cudze dziecko, lepiej stworzyc wszystko od poczatku

Wlasnie zaczeli sie odzywac "miastowe pizdy" :D Kiedy poznalam mojego partnera nie wiedzial nic o dziecku, wiec przestac pieprzyc ze nie mial wyboru, bo z malego miasteczka.Prawdziwy facet jesli pokocha kobiete prawdziwie to jej dziecku, jemu przeszkadzac nie bedzie, dziwne ze w malych miastach sa tacy faceci w duzych malo. Samotna mama tez ma prawo byc szczesliwa i kochana, poza tym wedlug mnie taka kobieta zazwyczaj jest wartosciowa, juz sam fakt ze wychowuje dziecko, poswieca sie jemu, to bardzo wiele, a mezczyzni powinni wlasnie szanowac takie kobiety, bo przewaznie przez ich nieodpowiedzialnosc zostaja same z dzieckiem czy dziecmi i pisza to o ludziach normalnych ktorzy sa ludzmi.

I sorry za literowki :D

Anonim, czy kiedy poznajesz kobiete, pytasz na wstepie czy ma dziecko?Wkurza mnie myslenie na tej kafeterii, chodzi o to, ze jesli mezczyzna zakocha sie w kobiecie, czy zaczyna cos miedzy nimi byc, to pokocha ja cala taka jaka jest i z dzieckiem czy bez niego.Dla mnie tak postepuje prawdziwy facet, a to, ze zostalam sama z dzieckiem nie moja wina, ale tutaj o tym pisac nie bede.

gdybys byla facetem i chciala stworzyc cos prawdziwego to wolalabys dziewczyne z dzieckiem czy bez na przyklad lwy zabijaja male lwiatka ktore mialy innego ojca

Za przeproszeniem ,,pizdą" możesz nazywać faceta, który opuścił kobietę i swoje dziecko. A nie takiego, który nie chce związać się z dzieciatą. Nie każdy chce wychowywać cudze dziecko. To duże zobowiązanie i odpowiedzialność. Trzeba to zrozumieć.

poza tym trudno jest naprawde pokochac nie swoje dziecko jest w tym cos nienaturalnego

Bla bla bla, lwy, krolik, pieski koty, co za pierdolenie, ze tak sie wyraze, nie pisze o lwach, pisze o ludziach.Nie obchodzi mnie co robia lwy czy inne zwierzeta:D Ja nie mowie, ze ktos musi kochac kobiete z dzieckiem czy tez nie musi, pisze o tym, ze jesli facet pokocha ja, to co zostawi bo ma dziecko z innym??To nie problem a drugie zycie, inny maly czlowiek, jesli potrafil pokochac kobiete, nie potrafi pokochac jej dziecka, ktore ona kocha ponad wszystko? Dla mnie nie ludzkie i nienormalne jest wlasnie to, ze facet twierdzac ze kocha zostawia kobiete bo nie potrafi zaakceptowac czy pokochac jej dziecka.A tak wlasnie robia faceci w duzych miastach :D

[zgłoś do usunięcia] Lily* Za przeproszeniem ,,pi**ą" możesz nazywać faceta, który opuścił kobietę i swoje dziecko. A nie takiego, który nie chce związać się z dzieciatą. Nie każdy chce wychowywać cudze dziecko. To duże zobowiązanie i odpowiedzialność. Trzeba to zrozumieć. Moge nazwac pizda kogo zechce, nikt mi nie zabroni!Prostakiem, lajdakiem, bezmozgiem moge nazwac faceta ktory przez swoja glupote zniszczyl to co budowalo sie przez lata, a pizda nazwyam faceta, ktory mowiac ze kocha zostawia kobiete bo przeciez nosi ze soba "ciezar". Jaki to ciezar? Dziecko to skarb, nowe pokolenie, nowe zycie a moze nawet jakis odkrywca w przyszlosci :)

[zgłoś do usunięcia] **cream** to ja jestem pipa Chociaz ktos sie przyznaje :D ;P

Jeśli dziecko miłe to ok. Ale często daje w kość. W ramach solidarności do prawdziwego tatusia/mamusi potrafi nieźle uprzykrzyć życie przybranemu rodzicowi. Poza tym prawda o dziecku szybko wychodzi na jaw,w miesiąc nie można raczej się zakochać. Więc nie pisz, że zostawiają kobietę, którą kochają.

Nie odszedl on tylko ja z dzieckiem. Dlaczego? Bo sie lajdaczyl na baku, myslac, ze nigdy sie nie dowiem, a, ze ja nie akceptuje zdrady wiec tak sie wlasnie stalo. Oczywiscie wiele osob z rodziny tlumaczylo mi jak moze wygladac moje zycie wychowujac samotnie dziecko, jednak na marne, wolalabym zyc do smierci sama z dzieckiem niz z lajdakiem pod jednym dachem. Zeby kazdy facet zrozumial mnie, musialy by sie odwrocic role, ojcowie po rozwodach zostaja z dziecmi, matki przejmuja role tych ojcow. Wtedy moze by cos zrozumieli.

Z tego co ja wiem zakochujemy sie na poczatku, jest zauroczenie, zakochanie, zafascynowie, chyba, ze Ty masz inaczej. Milosc zostaje po tym zauroczeniu i wtedy co?Facet zostawia kobiete, chociaz mu na niej zalezy ze wzgledu na dziecko??Powinno byc zupelnie odwrotnie, taki ktory kocha zrobi wszystko zeby dogadac sie z dzieckiem, a jesli chce chce to wcale nie jest takie trudne, wiem co pisze.

I mezczyzni powinni sie wstydzi, kobieta ktora zostaje z dzieckiem , przejmuje kazda role i ojca(chociaz takowy jest raz w tyg) i matki.Opiekuje sie tym dzieckiem, wychowuje, karmi, ubiera, pracuje robi za 2, tymczasem facet zaplaci jakies marne grosze i mysli, ze to wystarczy w wychowaniu dziecka na dobrego i wartosciowego czlowieka.