Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karrrinka

Imię Malwina

Polecane posty

Gość Karrrinka

Niedługo zostanę mamusią:) Chcę swojej córeczce dać na imię Malwinka, mężowi się nie bardzo podoba ale siedzi cicho. A Wy co myślicie?? Pozdrawiam 🌼

Moim skromnym zdaniem jest to bardzo ładne imię :) Gratuluję i życzę zdrowego szkraba:)

Gość malutka87
A mi się podoba tę imię bardzo :) Mam koleżanke na studiach o tym imieniu, jako jedyna w grupie ma takie niepospolite imię i przez co jest częściej wywoływana np. do zrobienia zadania na tablicy. Bo poprostu te imie rzuca się w oczy z całej listy. I to jest chore, jak dla mnie... Ale się wyróżnia i to jest coś :)

Gość nie do reki
eeee...ja ma siostre malwine ,wiec zle mi sie kojarzy...nie ,no zartuje. mi sie to imie nie podoba.kojarzy mi sie z wiesniara- moze dlatego ze znalam taka jedna malwine i zawsze miala przeluszczone wlosy i taka jaks wiejska byla....wiec jestem na nie....

Gość ciocia Matylda
Malwina, Ma- lwina,Mal -wina,Mal-wi-na , nieładne ! ciągle wina, wina,wina...

Gość Veraaaa
mnie sie podoba i chyba tak nazwę swoją córcię

Gość co do psiaków...
to mój się nazywa Maja... Pitbul.... A Malwina na tak, znam jedną fajną i ładnie brzmi.

Gość ZojaNataliaNataszaElizasąładne
Strasznie mi się NIE podoba to imię... Też kojarzy mi się wiejsko i nawet brudno jakoś..przez koleżankę. BRUDNE imię.

Gość gtgetg
Mma takie same odczucia jak kilka osób tutaj. To imię brzmi jakoś bardzo prostacko, prawie ordynarnie i pasowałoby mi do rozlazłej i mało rozgarniętej dziewczyny.

Mam podobne zdanie jak ZojaNataliaNataszaElizasąładne. Kiedyś podobało mi się to imię ale odkąd znam pewną Malwinę toooo :O:O

Gość .anita.
a czytałyście ,,Malwina, czyli domyślność serca"? chyba nie, bo z pewnością to imię nie kojarzyłoby wam się z prostactwem. Warto książki czytać... Malwina, piękne imię :-) a nie setna z kolei Julka, Amelia, Wiktoria czy Oliwka... jakby immych imion nie było...

Gość gtgetg
Jedna książka nie czyni jeszcze imienia literackim. Odczucia społeczne warto natomiast śledzić. To lepsze niż kazać potem dziecku powoływać się zawsze na książkę, jakby na siłę wyszperaną.

Gość Nac89
gtgetg Jedna książka nie czyni jeszcze imienia literackim. Odczucia społeczne warto natomiast śledzić. To lepsze niż kazać potem dziecku powoływać się zawsze na książkę, jakby na siłę wyszperaną. gtgeth - Powalilas ta odpowiedzia .anite. , ktora zarzuca nam, iz ksiazek nie czytamy :) Nawet jesli ksiazka jest piekna, to imie nadal kojarzy mi sie bardzo niefajnie i 1 ksiazka by tego na pewno nie zmienila....Nie wiem, czy bylabym w stanie ja czytac, nie wyobrazajac sobie w glownej roli kolezanki Malwiny.

Gość Nac89
Poza tym...ponoc imie ma rowniez wplyw na to, jacy jestesmy i jesli temu wierzyc, autorko topiku, to Twoja corunia, jesli nazwiesz ja Malwina, moze zasilic szeregi niedobrze kojarzacych sie osob. Nie wiem, czemu spodobalo Ci sie to imie, ale jak widzisz wiekszosc ludzi, ktorzy znaja jakies Malwiny odradzaja Ci tak nazwac Twoj skarb...

Gość .anita.
ta książka, o której wspomniałam jest w kanonie lektur... więc nie jest chlubą przyznawać się, że jej się nie zna... zgroza...

Gość mała ogrodniczka...
moja bliska koleżanka to Malwina, więc dobrze mi się kojarzy :-) interesujące i przede wszystkim mało spotykane. ale lepiej nie sugeruj się odpowiedziami na tym forum tylko zrób jak uważasz. to twoje dziecko i masz prawo nazwać je jak chcesz. a że komuś się źle kojarzy to jego problem. teraz taka moda, że co druga dziewczynka to Julka albo Zuzia, a chłopiec Bartek. a później dziwne, że pani zwraca się do dziecki w klasie po nazwisku, skoro 10 osób ma tak samo na imię... a moja córeczka to Judyta i mało mnie obchodzi co na ten temat sądzą obcy ludzie.

Gość jakajajakaja555
moja koleżanka ma na imię Malwina. Piękna dziewczyna. Bardzo miła i mądra. Także mi dobrze kojarzy się to imię. Wiem ,że szybko zapada w pamięć. Miss Polski też miała tak na imię, chodzi mi o Malwinę Ratajczak . Też bardzo ładna dziewczyna. Imię fajne i charakterystyczne:)

Gość bjgj
mi tez się kojarzy z wieśniarą, nie wiem czemu....gąska Balbinka-Malwinka bleee

Gość przystojniacha
tę imię brrr...

Gość Another sunny day
sliczne

Gość Kamiloson
Malwina piekne imie :D Polecam to nieprawda ze Malwiny to wieśniary i brudasy . Ja znam wiele Malwin są bardzo zadbane i się dobrze uczą tylko jedna jakoś tak nie przepada za nauką ale nie jest głupia . Tak samo ja mogę napisać o Paulinie i Innych takich bo wiele moich znajomych chodzi jak kocmołuchy brudne włosy i wgl pustaki . No boże . To na pewno nie Malwiny ja uważam że Malwiny to są dobre przyjaciółki jak i partnerki . ALe oczywiście to moje zdanie .