Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samsung2010

ROZPRAWA SĄDOWA

Polecane posty

Gość samsung2010

Mam pytanie. Mam rozporawe o jedna grozbe 29maja 2010 roku, z tego co wiem po rozprawie jest 3tygodniowe uprawomocnienie wyroku wychodzi z tego ze koncze juz gimnazjum wiec czy obniża mi zachowanie na 1 dzien przed zakonczeniem>? czy to możliwe a jesli9 nie to jesli bede skazana na jakis wyrok to czy przyjmia mnie z tym wyrokiem do Liceum. ? Prosze o konkretne wypowiedzi.

Gość papuśna
Pewnie szkoła zostanie poinformowana przed rozprawą o całym incydencie i obniża Ci zachowanie. Chociaz pewnie jak masz rozprawe o groźbe to w szkole aniołkiem tez nie jesteś więc może nawet nie bedą Ci mieli z czego obniżać. A do liceum może i Cie przyjma bo tam patrza na wyniki z testu gimnazjalnego i świadectwo a nie zachowanie, ale wiadomo,że z nagannym itp Cię nie przyjma

Gość samsung2010
nio mam dobre zachowanie wiec najgorzej nie jest... a to byl tylko maly incydent ktory napewno niepowtorze.

Gość papuśna
Hehe mały to on pewnie nie był. Bo moje małe incydenty nie kończa się rozprawą sądową ;P

Gość samsung2010
jak sie zna takie kable to sie nie dziw. teraZ sie nabija ze nas udupii wreszcie a na protokole mam ze sie mnie boi...

Gość papuśna
I za same groźby Cię tak udupiła?? czy pobicie tez wchodzi w gre?

Gość gffhfhfhfg
Co zmajstrowałaś?

Gość samsung2010
ja mam tylko jednego smsa na sumieniu z grozba. pobicie to nie ja ale ta sama sprawa z tego samego dnia i moja kolezanka. napisalam tylko ze : Rozpierdolimy Cie suko! zobasczysz! Rozpierdoilimy! .

Gość nie do reki
nie moga ci zmienic oceny dzien przed

Gość papuśna
Trzeba było powiedzieć,że zgubiłaś telefon i to nie ty pisałaś.

Gość trzeźwomyśląca
Wyrok uprawamacnia się po 7 dniach. Do tego czasu czyli do 7 dni masz prawo się odwołać i wtedy Sąd ma 14 dni na napisanie uzasadnienia. Jaki problem? Odwołaj się od wyroku i na jakieś 3 miechy masz spokój i nikt się o tym nie dowie

Gość samsung2010
gorzej jak sie odwolam i dostane po pol roku a bede chodzic do nowej szkoly i zkaza mnie wyrokiem to wdety mam wolot.